علیشاپور در ادامه درباره موسیقی به عنوان یک زبان جهانی که مردم در دوران کرونا بیشتر به اهمیت آن واقف شدند، میگوید: موسیقی همیشه پرقدرت بوده ولی چون پیش از شیوع کرونا به لحاظ تولید و اجراهای صحنهای آسانتر در دسترس قرار میگرفت، مردم خیلی برای آن ارزش قائل نبودند. ولی با شیوع کرونا که مرگ انسانها را به همراه داشت و زندگی معنای دیگری پیدا کرد، موسیقی توانست نقش خودش را به عنوان یک عنصر پیش برنده که در شرایطی شفا بخش روح بود، اثبات کند. امیدوارم اهمیتی که موسیقی در این مدت پیدا کرد، پس از بهبود این شرایط نیز همچنان پابرجا بماند.
علیشاپور سال گذشته در مصاحبهای با نقدهایی را نسبت به نظم و مدیریت موسیقی وارد کرد. در همین راستا از او سوال میکنیم که امسال کیفیت جشنواره را به چه صورت دید؟ اظهار میکند: امسال نظم و حفظ شأن هنرمندان بیشتر حاکم است. همیشه معتقد بودهام که حفظ شأن هنرمندانی که دعوت میشوند بسیار امر مهمی است و در این دوره زمانی که از خود من دعوت کردند، نوع گفتمان و دعوت به گونهای بود که نشان میداد اتفاقات بهتری در راه است. یکی از دلایلی که تصمیم گرفتم امسال حتما در جشنواره شرکت کنم این بود که شرایطی که امسال بر دنیا حاکم بود، این مسئولیت را به گردن هر هنرمندی میاندازد که نقش امید دادن به مخاطبان خود را ادا کنند.
در پایان از او سوال کردیم که آیا بهتر نبود جشنواره امسال همانند جشنواره فیلم یا تئاتر فجر تا جایی که پروتکلهای بهداشتی اجازه میداد، به صورت حضوری برگزار میشد؟ پاسخ میدهد: نه؛ زیرا هر چقدر هم که پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنیم، در نهایت با یک تجمع جمعیت مواجه هستیم. در نتیجه برگزاری جشنواره به صورت مجازی اتفاق بهتری بود؛ زیرا تجمع را در جشنواره موسیقی به صفر رساندند و در عین حال برنامهها را ضبط کردند که افراد علاقهمند بتوانند هر زمان که فرصت داشتند اجراها را ببینند.