قلم به نقل از پایگاه اطلاعرسانی مقام معظم رهبری، در آستانه ایام برگزاری انتخابات، جمعی از مردم شهر نجف آباد، با حضور در حسینیه امام خمینی تهران با حضرت آیت الله خامنهای رهبر انقلاب دیدار کردند.
بخشی از سخنان معظم له در این دیدار به شرح زیر است:
– یکی از ترفندهای دشمن در انتخابات که در اینجا تکرار میکنند؛ ایجاد دوقطبی دروغینی مانند مجلس «دولتی» و «ضد دولتی» است. ملت نه مجلس دولتی میخواهد نه ضد دولتی؛ ملت، مجلس شجاع و متدینی میخواهد که با وظایفش آشنا باشد و مرعوب آمریکا نباشد.
– انتخابات در کشور ما قدبرافراشتن ملی است.
– ملت با انتخابات، در برابر دشمن سینه سپر میکند و عرضاندام میکند.
– وقتی دشمن مشاهده میکند بعد از ۳۷ سال، با این همه فشار و تحریمهای ظالمانه و تبلیغات غرضآلود و خسارتبار نتوانسته است مانع از بیعت مردم با نظام شود، عظمت انقلاب در چشم او هیبت پیدا میکند.
– ملت ایران مجلسی میخواهد که علاج درد مردم را بشناسد؛ مجلس متدین، متعهد و شجاعی که فریب ترفند دشمن را نخورد.
– ملت ایران مجلسی میخواهد که به عزت و استقلال اهمیت دهد و مقابل طمع قدرتهایی که دستشان از ایران کوتاه شده و میخواهند برگردند بایستد؛ مجلسی که دولت را موظف به اقتصاد درونزا کند.
– آمریکا بعد از مذاکرات یک نقشه برای منطقه دارد و یک نقشه برای ایران که این برای ما روشن شدهاست؛ برای داخل، دشمن از نفوذیها استفاده میکند. نفوذی حتماً این نیست که از دشمن پول گرفته باشد، امام فرمودند گاهی حرف دشمن با چند واسطه از دهان آدم موجه شنیده میشود.
– همه باید مراقب نفوذ باشند، وقتی میبینید دشمن برای ایجاد دودستگی از شما تعریف میکند، بیدرنگ ابراز بیزاری کنید.
– شما که میدانید دشمن قصد تفرقه دارد، نگذارید.
-امام گفتند وقتی دشمن از شما تعریف میکند، ببینید چه اشتباهی کردهاید، برگردیم به کلام امام.
– از ادبیات سیاسی دشمن استفاده نکنیم. دشمنان انقلاب از روز اول تعبیر «تندرو» و «میانهرو» را استفاده کردند. از نظر آنها از همه تندروتر، امام بزرگوار بود؛ امروز هم بندهٔ حقیر را از همه تندروتر میدانند.
– اسلام طرفدار راه وسط و میانه است اما وسط از نظر قرآن مقابل تندرو نیست، مقابل انحراف است.
تند رفتن در صراط مستقیم چیز بدی نیست، منظور دشمن از تندرو کسانی است که در انقلاب مصممترند، حزباللهیها را میگویند و میانهرو را کسی میدانند که در برابر آنها تسلیم باشد.
– در انتخابات سعی کنید کار را درست و با دقت و بصیرت انجام دهید تا هم خدا راضی باشد و هم به احتمال زیاد نتیجه خوب باشد، بشناسید و انتخاب کنید.
– آنجایی که نمیشناسید هم نگویید رأی نمیدهم، بروید سراغ کسانی که به دین و تعهد آنها اعتماد دارید.
– هر چه انتخاب کنید برای خود انتخاب کردهاید، انتخاب خوب شما به خودتان برمیگردد، انتخاب با غفلت هم بدیاش به خودتان برمیگردد.
– با اختیار و اراده، کار را درست انجام دهید. مجلس و خبرگان هر دو مهم است.
مشروح کامل این دیدار تا ساعتی دیگر ارسال میشود …