stat counter
تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024
  • کد خبر : 391244
  • 17 شهریور 1400 - 17:21
3
نایب رئیس شورای شهر همدان تاکید کرد:

ضرورت آسیب ‎شناسی استقرار دفتر یونسکو در همدان

ضرورت آسیب ‎شناسی استقرار دفتر یونسکو در همدان
همدان- قلمنا- نایب رئیس شورای شهر همدان با اشاره به اینکه استقرار دفتر نمایندگی یونسکو در شهر همدان باید آسیب‌شناسی شود؛ گفت: در صورت اعلام نظر کارشناسانه مبنی بر مفید بودن استقرار این دفتر، باید این مهم مورد پیگیری قرار گیرد.
قلم | qalamna.ir :

خبرنگار قلم از همدان، حجت‌الاسلام ناصر صفری‌افلاکی در دومین جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و گردشگری شورا که در فرهنگسرای الوند برگزار شد؛ گفت: از آنجایی که شهر همدان دارای ظرفیت‌های گردشگری مذهبی است، می‌تواند چهارمین شهر مذهبی کشور باشد؛ همچنین این منطقه در مسیر زیارتی عتبات و کربلای معلی قرار دارد؛ از این‌رو باید مجدد مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

به گفته وی؛ گردشگری یکی از اولویت‌ها و رویکردهای اساسی کمیسیون فرهنگی شوراست که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد؛ از این‌رو رفع تمامی موانع آن پیگیری خواهد شد.

صفری‌افلاکی با اشاره به اینکه کمیته گردشگری مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورا، یک مجموعه تخصصی است که در این حوزه کمک خواهد کرد؛ افزود: برای حفظ آثار تاریخی و گردشگری، یک عزم ملی نیاز است.

وی بر ضرورت تشکیل ستاد حفظ آثار گردشگری و تاریخی تأکید کرد و معتقد است: در این زمینه تمامی ارگان‌های مربوطه باید همراه باشند و یک کار ستادی شکل بگیرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و گردشگری شورای شهر همدان همچنین با بیان اینکه حافظ جایگاه بوعلی‌سینا به معنای واقعی آن بوده‌ایم؛ گفت: شهر همدان با بهره‌گیری از ظرفیت این چهره و شخصیت بین‌المللی می‌تواند در حوزه طب سنتی برند باشد و نسبت به راه‌اندازی مرکز درمان طب سنتی و گسترش پرورش گیاهان دارویی اقدام شود.

صفری‌افلاکی با توجه به اینکه همدان در چند دهه گذشته در بحث کیفیت نان در کشور زبانزد بوده است؛ پیشنهاد داد: می‌توان با فعال ساختن مجدد این فعالیت صنفی، نان سبوس‌دار را به عنوان سوغات همدان تولید و توزیع کرد؛ زیرا متأسفانه در زمینه تولید انگشت‌پیچ و حلوا زرده موفق عمل نشده است.

ادغام حوزه گردشگری در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا به معنای بی توجهی به بخش گردشگری نیست

رئیس شورای شهر همدان در این جلسه گفت: فرهنگسرای الوند در سال ۱۳۸۳ خریداری شد و یکی از فرهنگسرای موفق شهرداری همدان محسوب می‌شود که دارای فضای بسیار خوب برای جذب گردشگر و عملیاتی شدن فعالیت‌های مربوطه است.

محمود مسگریان؛ تقویت گردشگری را یکی از ضروریات مهم در حوزه مدیریتشهری برشمرد و افزود: این حوزه اثربخش باید مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد.

وی با اشاره به ادغام حوزه گردشگری در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا، توضیح داد: این مهم به معنای بی‌توجهی به بخش گردشگری نیست؛ بلکه در راستای تقویت آن صورت گرفته است.

مسگریان با تأکید بر اینکه نباید از ظرفیت‌های گردشگری همدان غافل ماند؛ ادامه داد: شورای شهر همدان، توجه به حوزه گردشگری را در دستور کار قرار دارد؛ از این‌رو به‌منظور تقویت این حوزه، آماده همکاری و همراهی با معاونت گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان است و از لوایحی که در این زمینه از سوی شهرداری ارائه شود، حمایت می‌کند.

ضرورت آسیب‎ شناسی استقرار دفتر یونسکو در همدان

نایب رئیس شورای شهر همدان در این نشست با اشاره به اینکه استقرار دفتر نمایندگی یونسکو در شهر همدان باید آسیب‌شناسی شود؛ گفت: در صورت اعلام نظر کارشناسانه مبنی بر مفید بودن استقرار این دفتر، باید این مهم مورد پیگیری قرار گیرد.

سعید نظری خطاب به مسئولان استان و مدیران شهرداری عنوان کرد: برای دوران پساکرونا باید برنام‌ریزی مدون و جامعی تدوین شود.

تحول گردشگری از الزامات شهر همدان است

عضو شورای شهر همدان نیز در این جلسه گفت: تحول گردشگری در مدیریت‌شهری قطعا در دوره ششم مورد توجه قرار خواهد گرفت؛ زیرا از الزامات شهر همدان محسوب می‌شود.

حمید بادامی‌نجات با تأکید بر اینکه متأسفانه بحران کرونا، فعالیت گردشگری را کمرنگ کرده است؛ افزود: مدیریت‌شهری همدان در دوره پنجم، چندین اقدام خوب در حوزه ملی و بین‌المللی انجام داده است که این رویداد‌های ملی و بین‌المللی چه داخل و چه خارج از کشور، در راستای شناساندن کهن‎شهر همدان بسیار اثربخش بود.

وی با تأکید بر اینکه تقویت حوزه گردشگری در ارتقای سطح حوزه‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی بسیار تأثیرگذار است؛ اظهار کرد: نهادهای بین‌المللی به‌عنوان تبلیغات خارجی برای شناساندن ظرفیت‌های شهر همدان کمک خوبی می‌کند.

به گفته بادامی‌نجات؛ انتظار ‌می‌رود روند خواهرخواندگی‌ها ادامه یابد تا از تمامی ظرفیت‌های موجود برای معرفی شهر همدان بهره‌مند شویم.

وی معتقد است: همدان در حوزه گردشگری، کمتر از شهرهای بزرگ اصفهان، شیراز و… نیست؛ از این‌رو باید ظرفیت‌های تاریخی این منطقه مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

ثبت جهانی آثار تاریخی همدان پیگیری شود

معاون گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان نیز در این جلسه گفت: متأسفانه با وجود ظرفیت‌های موجود گردشگری در شهر همدان، در این منطقه گردشگری در سطح هجدهم قرار گرفته‌ایم.

علی‌اصغر شیری اظهار کرد: متأسفانه هیچ یک از آثار تاریخی همدان به ثبت جهانی نرسیده است که این مهم باید پیگیری شود.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه تغییر کارکرد مجتمع عین‌القضات همدانی از بخش اداری به گردشگری یکی از اقدامات خوب سازمان فرهنگی شهرداری همدان است؛ گفت: وضعیت انتقال موزه آمادای دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر همدان به یکی از فرهنگسراهای شهرداری به مرحله نهایی رسیده است و به‌زودی استقرار خواهد یافت که به ظرفیت گردشگری شهر اضافه می‎شود.

شیری همچنین راه‌اندازی مرکز پژوهشی مادستان به‌عنوان مرکز همدان‌شناسی؛ پیگیری مرکز آموزش شهروندی در تمامی حوزه‌ها و همچنین راه‌اندازی دفتر خواهرخواندگی را از دیگر اقدامات خوب حوزه مدیریت‎شهری همدان برشمرد.

معاون گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان با بیان اینکه یکی از اولویت‌های اساسی ‌سازمان فرهنگی، اجتماعی و گردشگری شهرداری، برگزاری هفته‌های فرهنگی است که اجرایی خواهد شد؛ عنوان کرد: حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارج کشور و همچنین استقرار دفتر نمایندگی در این حوزه به‌منظور معرفی شهر تاریخی همدان بسیار اثرگذار است.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.