وی ادامه داد: در راستای تامین کیفیت آب، در حال حاضر مطلوبیت کلرسنجی در مناطق شهری ۹۹.۹۸ درصد و در مناطق روستایی استان ۸۵ درصد است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان در ادامه، با تاکید بر اینکه کیفیت از مولفههای حائز اهمیت این شرکت در امر خدمترسانی است گفت: آب شرب توزیعی در شهرهای مختلف استان از با کیفیتترین نمونهها در کشور به شمار میرود.
وی با اذعان به اینکه مرکز پایش و نظارت بر بهداشت شرکت آب و فاضلاب استان، کیفیت آب را از منابع تامین تا نقطه مصرف به طور مستمر تحت کنترل دارد عنوان کرد: بر اساس آخرین استانداردهای ابلاغی، از ابتدای سال جاری ۵۳ هزار و ۱۲ مورد آزمون کدورتسنجی و ۱۰ هزار و ۴۱۲ مورد آزمون میکروبی و هتروتروف در مناطق شهری و روستایی استان انجام شد.
حسینیبیدار افزود: علاوه بر نمونهبرداریهای انجام شده توسط کارشناسان آزمایشگاهها در سطح گسترده، سامانه سنجش لحظهای آنلاین نیز به صورت اتوماتیک و مستمر نسبت به کنترل کیفیت آب خروجی مخازن و تصفیهخانهها اقدام میکند.
وی در این راستا، با اشاره به مجموعه آنالیزهای فیزیکی و شیمیایی انجام شده در مناطق شهری و روستایی استان، یادآور شد: ۱۲ هزار و ۵۰۰ پارامتر در زمینه آنالیز شیمیایی و فیزیکی مورد ارزیابی قرار گرفت و مجموع کلرسنجیهای انجام شده در مناطق شهری و روستایی ۲۷۰ هزار و ۷۹۱ مورد بود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان در پایان از خریداری و نصب ۱۰۹ دستگاه آب ژاول در مناطق روستایی و حذف سامانههای گازی و فرسوده مایعی در هشت ماه امسال خبر داد و گفت: در حال حاضر خریداری، نصب و جایگزینی ۳۰۰ دستگاه آب ژاول دیگر نیز در دستور کار است که با جایگزینی این دستگاهها، ایمنسازی و بهروز رسانی دستگاههای گازی و فرسوده محقق خواهد شد.