«نعمت دارابی» روز دوشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار سرپل ذهاب، افزود: از مجموع پرونده های تشکیل شده برای واحدهای متخلف، ۱۲۰ پرونده منجر به صدور حکم و جریمه برای گرانفروشان شده است.
وی اظهار داشت: ستاد تنظیم بازار جهاد کشاورزی با هدف نظارت در کنترل بر بازار مصرف محصولات خوراکی در شهرستان فعالیت دارد و تیم های بازرسی به صورت ۲ شیفت در ۲ نوبت صبح و بعدازظهر با هدف کنترل قیمت و مبارزه با گرانفروشی ویژه ایام ماه رمضان بر بازار نظارت دارند.
رییس جهاد کشاورزی سرپل ذهاب در ادامه گفت: با توجه به اینکه وظایف نظارت بر بازار اقلام کشاورزی سه ماه اخیر به جهاد کشاورزی محول شده، جهادگران کشاورزی در سطح شهرستان با تشکیل اکیپهای بازرسی و نظارت کار بازرسی از مغازه های عرضه محصولات کشاورزی را برعهده دارند.
دارابی ادامه داد: همچنین به منظور کمک به تعادل بازار و کاهش قیمت محصولات عرضه شده تاکنون نزدیک به ۴۸۰ تن برنج و ۵۰ تن شکر خانوار و روزانه یک هزار و ۱۰۰ کیلوگرم تخم مرغ و ۲۰ تن گوشت قرمز در سطح شهر توزیع شده و این اقلام را با هدف کنترل قیمت بازار عرضه شده است.
او با قدردانی از همکاری اصناف برای رعایت عدل، ادامه داد: از مردم می خواهیم در صورت مشاهده گرانفروشی موضوع را با شماره ۱۲۴ اطلاع داده تا در اسرع وقت با آن ها برخورد قانونی نداشته باشد.
فرماندار سرپل ذهاب نیز گفت: از بازاریان و کسبه و اصناف شهرستان سرپل ذهاب که همواره با رعایت انصاف همراهی و همکاری خوبی را با دولت و مردم داشتند قدردانی می کنم.
«نورالدین فرزادی پور» افزود: در بین اقشار مختلف اصناف ممکن افرادی باشند که رعایت نرخ و ضوابط صنفی را نداشته باشند از این رو ضرورت دارد در ستاد تنظیم بازار نظارتها را اعمال کنیم.
وی اظهار داشت: اصنافی که قانون را رعایت نمی کنند و منجر به اخلال در بازار می شوند منتظر اعمال قانون و برخورد قانونی باشند چون اجازه نمی دهیم هیچ فرد سودجویی در نظم بازار اخلال ایجاد کند.
سه هزار و ۴۰۰ واحد صنفی در ۱۶ اتحادیه صنفی ساماندهی شده در شهرستان سرپل ذهاب فعالیت می کنند.
شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه دارای ۹۰ هزار تن جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.