وی افزود: برگزاری چنین جشنواره هایی کمک بزرگی به توسعه تولیدات کشاورزی کرده و اقدامات فرهنگی صورت گرفته اهمیت این بخش را بیشتر نشان میدهد.معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: سطح زیر کشت انار در ایران حدود ۹۰ هزار هکتار است که ۱۱ هزار هکتار آن در ساوه است و سالانه حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن انار از مجموع ۶.۵ میلیون تن انار تولیدی جهان در ایران تولید میشود و کمتر از ۲۰ هزار تن آن به کشورهای خارجی صادر می شود.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران پس از هند و چین رتبه سوم تولید انار جهان را به خود اختصاص داده است، گفت: ساوه پایتخت و قلب انار کشور است و با بیش از ۱۵۰ هزار تن تولید این محصول، رتبه برتر را در اختیار دارد. میانگین تولید انار در کشور ۱۵ تن در هر هکتار و در جهان ۱۳ تن است اما این میزان در ساوه به ۱۷ تن در هر هکتار رسیده است که نشان می دهد در کشور ظرفیت افزایش متوسط تولید همه محصولات بویژه انار وجود دارد و در برنامه تحولی دولت ریل گذاری خوبی با تصویب قوانین کارآمد در این رابطه صورت گرفته است.
وی افزود: برای توسعه بخش کشاورزی، ارزآوری و امنیت غذایی نیازمند برطرف کردن موانع صادرات و بازگشت ارز هستیم که در کمیسیون های تخصصی در دستور کار قرار دارد و باید تلاش کرد موانع پیش روی تولید و صادرات انار مرتفع شود.