مسعود کفایتمند غیور مدیرعامل پتروشیمی فارابی به ناترازی انرژی اشاره کرد و اظهار داشت: ناترازی انرژی یکی از مشکلات اصلی است که در سطح کشور وجود دارد و برای حل این مشکل، باید راهکارهایی پیدا کرد و همراهیهایی داشته باشیم.
مدیرعامل پتروشیمی فارابی اعلام کرد که این شرکت در صرفهجویی برق پیشتاز است گفت: پتروشیمی فارابی قراردادی با وزارت نیرو مبنی بر مصرف ۵ مگاوات برق امضا کرده است، اما با صرفهجویی توانسته مصرف خود را به ۲.۷ الی ۲.۹ مگاوات کاهش دهد. اگر تمام دستگاههای صنعتی بتوانند این میزان صرفهجویی را انجام دهند، میتوانند به صنعت کمک شایانی کنند.
این مقام مسئول تصریح کرد: طی سال های گذشته در زمان پیک مصرف برق، پتروشیمی فارابی با مشکلات و محدودیتهایی روبرو بود اما در حال حاضر به دنبال استفاده از ظرفیتهای استندبای و تولید موقت هستیم و حتی طرحهایی را تعریف کردهایم تا بتوانیم از انرژی خورشیدی استفاده کنیم.
مدیرعامل پتروشیمی فارابی اظهار داشت: در شرایط کنونی ما باید در صنعت ، بخش خانگی و در حوزه های دیگر به سمت تغییر سبد مصرف انرژی حرکت کرده و به سمت انرژیهای تجدیدپذیربرویم ؛ بالاخص انرژی خورشیدی که در کشورمان شرایط خوبی را دارد و شرایط استفاده از آن مهیاست.
کفایتمند غیور همچنین تصریح کرد: در حال حاضر شرکت در حال پیگیری چندین طرح مهم است تا سود و در آمد شرکت را افزایش دهد و در عین حال برنامه هایی برای حل مشکلات زیست محیطی دارد.
وی در ادامه به پروژه تسویه پساب اشاره کرد و گفت: این پروژه با سرمایهگذاری ۱۵۰ میلیارد تومان اجرا میشود و قادر است ۱۴۰۰ تن فیوماریک اسید در سال تولید کند. و پروژههای دانشبنیان در حوزه فعالیتهای نوآورانه، از جمله احداث واحد استحصال اسید فیوماریک، در دست اجرا هستند که درآمد قابل توجهی برای شرکت به همراه خواهند داشت.
این مقام مسئول افزود: این طرح علاوه بر افزایش سود و درآمد شرکت، میتواند مشکلات زیست محیطی ما را حل کرده و نقش مهمی در این خصوص ایفا کند.
وی با اشاره به حمایت از تولید داخل و شرکتهای دانش بنیان توضیح داد: ما با حمایت از دانش بنیان ها یک گام اساسی برداشتیم و از ایدههایی که متخصصین، اندیشمندان و مهندسان داخل کشور دارند بهره خواهیم برد تا مثمر ثمر واقع شوند. وظیفه همه ماست که از نخبگان داخلی حمایت کنیم.
مدیرعامل پتروشیمی فارابی اظهار داشت: شرکت در حال پیگیری چندین طرح است که هدف آنها داخلیسازی و خرید محصولات از شرکتهای دانش بنیان داخلی است.ما دنبال این هستیم که به جای واردات، از محصولات شرکتهای دانش بنیان داخلی خرید کنیم.
کفایتمند غیور با اشاره به ریسکهای موجود در این زمینه گفت: ما با حمایت از این شرکت ها یک ریسک را میپذیریم چون تجربه این مجموعهها به اندازه مجموعههای با سابقه بین المللی که سالها در این حوزه فعالیت میکنند، نیست اما ما پای این ریسک ایستادهایم.