stat counter
تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024
  • کد خبر : 10153
  • 05 آبان 1394 - 11:53
2

گوشت خوک به اندازه سیگار سرطان زاست

طبق اعلام آژانس بین المللی تحقیقات درباره سرطان(IARC)، گوشت خوک و فرآورده های آن مانند گوشت دودی، ژامبون، سوسیس خوک و سایر گوشت های فرآوری شده حامل این مواد، به اندازه استعمال سیگار، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

قلم | qalamna.ir :

طبق اعلام آژانس بین المللی تحقیقات درباره سرطان(IARC)، گوشت خوک و فرآورده های آن مانند گوشت دودی، ژامبون، سوسیس خوک و سایر گوشت های فرآوری شده حامل این مواد، به اندازه استعمال سیگار، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

به نقل از پایگاه خبری عاروتض شوع، طبق اعلام IARC، شواهد و مدارک پزشکی کافی برای ارتباط دادن مصرف بیش از حد مواد فرآوری شده ای که بیشتر از گوشت خوک و کمتر از گوشت گاو تهیه شده است با سرطان روده وجود دارد.

با مصرف روزانه هر پنجاه گرم از این مواد، احتمال ابتلا به سرطان روده در یک فرد میانسال، ۱۸ درصد افزایش می یابد.

مطالعات و بررسی های IARC نشان می دهد که رابطه آشکاری بین مصرف گوشت های فرآوری شده و سرطان روده وجود دارد.

طبق آمارهای سازمان جهانی بهداشت، سه کشور کره جنوبی، اسلوواکی و مجارستان که نرخ ابتلا به سرطان روده در آنها بالاست، از مصرف کنندگان قابل توجه گوشت خوک هستند.

هشتگ:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.