stat counter
تاریخ : سه شنبه, ۴ دی , ۱۴۰۳ Tuesday, 24 December , 2024
  • کد خبر : 105275
  • 25 فروردین 1399 - 12:20
3

استفاده از دستگاه درمان آپنه خواب به جای ونتیلاتور

پژوهشگران آمریکایی برای جبران کردن کمبود ونتیلاتور در بیمارستان‌ها، به اصلاح و استفاده از دستگاه‌های درمان آپنه خواب پرداخته‌اند.

قلم | qalamna.ir :

ایسنا و به نقل از وایرد، از آنجا که بیمارستان‌ها در حال حاضر با کمبود ونتیلاتور برای بیماران مبتلا به کروناویروس روبرو هستند، گروهی از مهندسان “دانشگاه کالیفرنیا، برکلی”(UC Berkeley) تصمیم گرفته‌اند تا با اصلاح دستگاه‌های تنفسی مانند دستگاه‌هایی که برای درمان آپنه خواب به کار می‌روند و نسبتا فراوان هستند، این خلأ را پر کنند.

این گروه پژوهشی تلاش کردند تا با مقاوم‌سازی دستگاه‌های درمان آپنه خواب، به بیمارانی که در حال بهبودی هستند و یا نشانه‌های ملایم‌تری دارند، کمک کنند تا از ونتیلاتورها فقط برای بیمارانی استفاده شود که شرایط وخیمی دارند و آسیب تنفسی آنها در مرحله پیشرفته است.

“آجای دهاریا”(Ajay Dharia)، از پژوهشگران این پروژه گفت: کسانی که با این روش درمان می‌شوند، افرادی هستند که روند بیماری آنها، کاهش یافته و یا در بلندمدت از ونتیلاتور استفاده کرده‌اند و اکنون رو به بهبودی هستند. در حال حاضر هر بیمار ۱۴ روز از ونتیلاتور استفاده می‌کند اما با کمک این روش جدید، این مدت به ۱۰ روز کاهش می‌یابد تا ونتیلاتور در اختیار بیمار دیگری قرار بگیرد.

“بیمارستان عمومی ماساچوست”(MGH) و مرکز پزشکی “دانشگاه اموری”(Emory University) نیز در حال حاضر به اصلاح دستگاه‌های درمان آپنه خواب مشغول هستند تا کمبود ونتیلاتور را جبران کنند. “کریس مارتین”(Chris Martin)، از پزشکان مرکز پزشکی دانشگاه اموری گفت: اگر چه این مرکز در حال حاضر به ونتیلاتور اضافه نیاز ندارد اما در حال اصلاح دستگاه‌های آپنه خواب است. ما می‌دانیم که باید با شرایط جدید سازگار باشیم و سعی داریم همه تجهیزات مورد نیاز را فراهم کنیم.

به گفته “سازمان غذا و داروی آمریکا”(FDA)، دستگاه‌هایی مانند دستگاه درمان آپنه خواب که در حال حاضر در بیمارستان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند، برای کمک به درمان کووید- ۱۹ نیازی به تایید دوباره ندارند.

در حال حاضر دو نوع دستگاه کمک به آپنه خواب وجود دارد؛ دستگاه نخست، “BiPOP” است که اکسیژن را به واسطه یک ماسک یا لوله بینی، به ریه بیمار می‌فرستد. دومین دستگاه، “CPAP” نام دارد که انعطاف کمتری دارد اما کوچک‌تر، ارزان‌تر و برای استفاده ساده‌تر است.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.