سردار محمد شرفی به موضوع مدیریت شعب قضائی اشاره کرد و گفت: یکی از چالشهای اساسی فرماندهان انتظامی استانها در سنوات گذشته مدیریت شعب قضائی بود که مکاتبات متعددی در این زمینه با پلیس پیشگیری انجام میشد.
پایگاه خبری پلیس، سردار شرفی ادامه داد: این امر مورد توجه و حمایت بی دریغ هیات رئیسه ناجا قرار گرفت و تحول لازم با همکاری خوب و موثر معاونت طرح و برنامه و بودجه ناجا محقق و ساختار سازمانی تمام شعبات قضائی مورد بازنگری قرار گرفت.
وی افزود: پس از بررسی تخصصی و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی، پیشنهاد این پلیس در خصوص تبدیل ماهیت شعبات قضائی (کلانتری مرکز) به «کلانتری» مورد موافقت و تصویب سردار فرمانده ناجا قرار گرفت و تغییر انجام شده در سیستم جامع نیروی انسانی ناجا برای سازماندهی کارکنان اعمال گردید.
سردار شرفی بیان کرد: اکنون ساختار ۱۸۹ شعبه قضائی موجود در شهرستانهای کوچک سراسر کشور به کلانتری تبدیل شده است که این تغییر ماهیت به دنبال خود تسهیل در خدماترسانی انتظامی و افزایش رضایتمندی عمومی را به دنبال دارد.
وی ادامه داد: باتوجه به اهمیت و حساسیت حوزه پیشگیری انتظامی در روند کاهش یا افزایش جرم در سطح جامعه و با عنایت به حمایتها و تدابیر هیات رئیسه ناجا و اهتمام این پلیس در خصوص تقویت سرانگشتان به خصوص حوزه ماموریتی پلیس پیشگیری ناجا، امتیاز طیف فوق العاده سختی کار و کار در محیط نامتعارف مشاغل حوزه پیشگیری انتظامی مورد بازنگری قرارگرفت.
شرفی با اشاره به پیگیریهای مستمر به عمل آمده در این خصوص، افزود: با همکاری موثر معاونت طرح و برنامه و بودجه ناجا و پس از ماهها بررسی کارشناسی و برگزاری جلسات متعدد در نهایت پیشنهادهای این پلیس در خصوص افزایش امتیاز سختی کار مشاغل حوزه پیشگیری انتظامی مورد موافقت و تصویب ستاد کل نیروهای مسلح قرار گرفت.
رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی گفت: در این راستا امتیاز فوق العاده سختی کار مشاغل کلانتری، پاسگاه و یگان امداد ۷۰۰ امتیاز افزایش و این امر منجر گردید بطور میانگین ۲۰۰ هزار تومان حقوق کارکنان حوزههای پیشگیری انتظامی افزایش که در فیش حقوقی اسفندماه سال ۹۸ لحاظ شد.
توسعه ساختار و سازمان یگانهای جدید التأسیس پلیس راهآهن
رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی به تحول انجام شده در حوزه پلیس راهآهن اشاره کرد و گفت: برابر موافقت و تصویب فرمانده ناجا، ساختار و سازمان نفرات و تجهیزات پلیس راهآهن کشور متناسب با توسعه خطوط حمل و نقل ریلی جدید التاسیس مورد تقویت قرار گرفت که این امر فرصت بهرهمندی اقتصادی کشور از حوزه راهآهن در امور حمل و نقل بار و مسافرت مطمئن و در کمال آرامش را برای مردم عزیز فراهم میسازد.
شرفی افزود: با توجه به گسترش خطوط ریلی کشور در طول سالهای اخیر، توسعه ساختار و سازمان پلیس ایستگاههای راهآهن برای محورهای ریلی جدید از اوایل سال ۱۳۹۸ به صورت جدی در دستور کار پلیس پیشگیری ناجا و فرماندهی پلیس راه آهن کشور قرار گرفت.
وی گفت: پس از برگزاری جلسات تخصصی و بررسی همه جانبه ضرورتهای توجه به توسعه امنیت آفرین در حوزه ریلی، مراتب مورد تصویب و تأیید فرمانده نیروی انتظامی قرار گرفت.
سردار شرفی با اشاره به تنوع و گستردگی ماموریتهای پلیس راهآهن در سطح کشور ادامه داد: مسئولیت پیشگیری از وقوع جرایم در شبکه حمل و نقل ریلی و تامین امنیت مسافران برابر قانون به عهده ناجا است و این امر توسط پلیس راهآهن کشور اجرا میشود بنابراین ناجا این مسئولیت مهم را به صورت مستمر و با اقتدار دنبال میکند.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت: یگانهای جدید التأسیس پلیس راهآهن که ساختار و سازمان آنها در راستای تامین امنیت مطلوب خطوط ریلی جدید و امنیت مسافران ارتقاء یافته شامل پلیس راه آهن آذربایجان با چهار ایستگاه، پلیس راهآهن اراک با سه ایستگاه، پلیس راه آهن شمال با دو ایستگاه، پلیس راهآهن ناحیه غرب به مرکزیت همدان با چهار ایستگاه و پلیس راهآهن ناحیه شمال ۲ به مرکزیت رشت با دو ایستگاه است.
سردار شرفی با بیان اینکه تامین امنیت عمومی را با اقتدار دنبال میکنیم گفت: بطور قطع با تصویب و تأیید توسعه ساختار و سازمان یگانهای جدید التأسیس پلیس راهآهن، برکات و دستاوردهای مطلوب امنیتی از لحاظ توسعه اقتصادی و حمل و نقل مسافری عاید مردم شریف و شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.