متخصص تغذیه و رژیم درمانی مطرح کرد: تنظیم یک برنامه غذایی کم کربوهیدرات توسط افراد باید صورت بگیرد و میزان قند، شکر، آب میوههای صنعتی، آب نبات و بستنی حذف یا به شدت کاهش داده شوند. همچنین غذاهای گیاهی خام یا پخته به پاکسازی کبد کمک میکنند. در ادامه میتوانید از مخلوط روغن زیتون فاقد ناخالصی و آبلیمو تازه خانگی به مقدار یک قاشق غذاخوری نیم ساعت قبل از صبحانه استفاده کنید. این مواد با ترکیبات طبیعی و ضد سمی که دارند، گوارش غذاها را تسهیل، عملکرد کبد را بهبود بخشیده، التهابهای بدنی را کاهش و رادیکالهای آزاد مهاجم خارجی که از طریق هوا، خوراک و تولیدات داخلی ایجاد میشوند را خنثی میکنند. در نتیجه سلامتی کبد تامین و سیستم ایمنی بدن را از لحاظ دفاعی در قبال ویروس و میکروبها تقویت میشود.مظهری تاکید کرد: در دوران ویروس کرونا و قرنطینه مراقبت و کارهای لازم را انجام دهید تا خطر ابتلا به بیماری کبد چرب در بین افراد افزایش پیدا نکند.همچنین به تنظیم ساعت خواب شبانه روز توجه ویژه داشته باشید.
در دوران قرنطینه حال کبدتان را خوب نگه دارید
گروه جامعه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت:شرایط ویروس کرونا و دوران قرنطینه نباید خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را افزایش دهد.
قلم | qalamna.ir :
سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه و رژیم درمانی و قائم مقام انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: کبد چرب از جمله بیماریهای شایع در تمام سنین است که بیشترین میزان شیوع آن در افراد چاق،کم تحرک، شب زنده دار و روز خواب دیده میشود.متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: کبد چرب با توجه به حجم انباشتگی چربی و صدمات وارده به سلولهای کبدی در درجه و گروههای مختلفی تقسیم میشود.او گفت: از طرفی شرایط شرایط کرونا و دوران قرنطینه همراه با کم تحرکی و تغییر زمان خواب شبانه روز مشکلات مربوط به کبد چرب را بیشتر کرده است.او در ادامه افزود: توصیههای تغذیهای برای کنترل و پیشگیری از کبد چرب در مرحله اول باید نسبت به کاهش وزن با یک شیب ملایم و بدون تحمیل گرسنگی و خستگی ناشی از فعالیتهای بدنی اقدام شود. در مرحله دوم سبک زندگی باید اصلاح و ساعت خواب شبانه روز تنظیم شود. توصیه میشود از تغذیه متناسب، متعادل و دربردارنده سبزیجات پخته، خام و میوهها به میزان ۲۰۰ تا ۴۰۰ گرم در روز استفاده کنید. همچنین از مصرف غذاهای فست فودی و گوشتهای تفت داده شده در روغن پرهیز کنید.