stat counter
تاریخ : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024
  • کد خبر : 114473
  • 07 اردیبهشت 1399 - 1:43
3

اندازه‌گیری میزان دمای بدن افراد از فاصله ۲ تا ۷ متری با “شکارچی تب”

اندازه‌گیری میزان دمای بدن افراد از فاصله ۲ تا ۷ متری با “شکارچی تب”

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در شهرک فناوری الکترونیک ارومیه دوربین‌های حرارتی تشخیص کرونا به منظور استفاده در مراکز عمومی عرضه کرده که قادر است دمای بدن افراد را در فاصله ۲ تا ۷ متری با خطای ۲ دهم درجه اندازه‌گیری کند.

قلم | qalamna.ir :

مرتضی حسینیه، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح ویژگی‌های فنی دوربین حرارتی تشخیص کرونای ساخته شده در این شرکت، گفت: کار اصلی شرکت ما طراحی و تولید تجهیزات امنیت الکترونیک است؛ اما با توجه به شیوع کرونا تصمیم گرفتیم تغییری در سیستم دوربین‌های خود اعمال کنیم و کارایی آنها را ارتقا دهیم.

وی با اشاره به جزئیات دوربین‌های تولید شده با کاربرد در زمان شیوع ویروس کرونا، خاطر نشان کرد: به دوربین‌های تولید شده یک سنسور کالیبراسیون که تقریبا یک سنسور پزشکی است، اضافه کردیم؛ ضمن آنکه تغییراتی در نرم‌افزار و سخت‌افزار این محصول اعمال شد.

حسینیه ادامه داد: دوربین‌ها به گونه‌ای طراحی شدند که در آن‌ها یک “دوربین حرارتی” به علاوه یک “دوربین دید در شب” با هم تلفیق شدند و در نهایت یک “دوربین حرارتی تشخیص ویروس کووید ۱۹” را تولید کردیم.

به گفته وی، دوربین‌های ساخته شده به نام Fever Hunter (شکارچی تب) عرضه شده ‌است.

مجری طرح با تاکید بر اینکه این دوربین‌های حرارتی قادر به تشخیص مبتلایان به ویروس کرونا از فاصله ۲ تا ۷ متری است، یادآور شد: این دوربین همچنین قادر است تب افراد را با خطای ۲ دهم درجه سانتی‌گراد اندازه‌گیری ‌کند.

حسینیه با تاکید بر اینکه این محصول را پس از تست نهایی، به اداره تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت ارسال کردیم تا مجوز نهایی را از این اداره اخذ کنیم، به بیان کاربردهای این دوربین‎های حرارتی تشخیص کرونا پرداخت و گفت: این دوربین‌ها برای تمامی مراکز پرتردد و شلوغ مثل پاساژهای بزرگ، سازمان‌ها و در مجموع اماکنی که ارباب رجوع زیادی دارند، مورد نیاز است و کاربرد دارد.

وی ظرفیت تولید کنونی این شرکت را ۱۵ تا ۲۰ عدد از این دوربین‌ها در هفته ذکر کرد و افزود: در صورت حمایت و نیز وجود خریدار می‌توانیم ظرفیت تولید خود را به ۵۰ دستگاه در هفته برسانیم.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه تولید نمونه اولیه این دوربین‌های حرارتی تشخیص کرونا با استفاده از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی بوده است، گفت: ما تسهیلات صندوق نوآوری را به منظور نمونه‌سازی دریافت کردیم و بخش دوم تسهیلات را نیز پس از تولید انبوه دریافت خواهیم کرد. این تسهیلات برای ما بسیار کارساز بود و با استفاده از آن توانستیم مواد اولیه سنسورها را تهیه کنیم.

حسینیه افزود: ما اگر این سنسورها را به صورت تکی خریداری می‌کردیم، برای هر سنسور باید بالغ بر ۸ هزار دلار هزینه می‌کردیم؛ اما با استفاده از تسهیلات صندوق نوآوری توانستیم با شرکت تامین‌کننده این سنسور قرارداد تامین ۱۰۰ عدد از این سنسورها را منعقد کنیم و همین مسئله باعث کاهش قیمت سنسورهای تحویلی شد.

وی یادآور شد: انتظار داریم سازمان‌ها و ادارات دولتی به محصول تولیدی ما اعتماد کنند و اجازه نصب در نهادهای خود را به ما بدهند؛ چراکه محصول تولیدی ما قابل رقابت با محصولات مشابه خارجی هم به لحاظ خدمات و هم به لحاظ کیفیت است، به گونه‌ای که در همین مدت توانسته‌ایم رضایتمندی مشتریان خود را در نصب آزمایشی محصول به دست آوریم. اگر این اعتماد به وجود آید، ما می‌توانیم نیاز کشور به این دوربین حرارتی را تامین کنیم تا کشور بی‌نیاز از نمونه مشابه خارجی شود.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.