ابراهیم جاوشیری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار دریافت شده علی رغم وضعیتی که بابت شیوع ویروس کرونا در کشور حاکم بود از ابتدای اسفند ماه سال گذشته تا دیروز هفتم اردیبهشت ماه بیش از ۳۳۸ هزار و ۱۵۷ تن کالای اساسی مختلف توسط ۱۲ هزار و ۸۷۵ دستگاه کامیون به اقصی نقاط کشور حمل شده است.
وی با بیان اینکه کالاهای اساسی عمدتا شامل گندم، برنج، ذرت و جو بوده است، افزود: این میزان حمل کالای اساسی نسبت به مدت مشابه سال گذشته از ابتدای اسفند ماه ۱۳۹۷ تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ بیش از ۱۱۰ درصد از نظر ناوگان و ۹۳ درصد از نظر تناژ بار افزایش پیدا کرده است. چرا که در مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱۶۰ هزار تن کالای اساسی با ۶۶۸۷ دستگاه ناوگان بارگیری شده بود.
مدیرکل راهداری استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه سربازان حمل و نقل در ایام شیوع ویروس کرونا مانند سربازان سلامت شبانه روز برای تامین آذوقه مردم و کالای اساسی کشور فعالیت کردند ادامه داد: تمام پروتکلهای بهداشتی اعلام شده از سوی وزارت درمان و آموزش پزشکی مانند ضدعفونی و گندزایی پایانههای بار و تست و غربالگری دائم رانندگان مورد توجه جدی قرار گرفت و همین مسئله سبب شد که هیچ گزارشی از شیوع ویروس کرونا در میان رانندگان کامیون نداشته باشیم.
جاوشیری گفت: به صورت شبانه روزی پزشک مستقر در پایانه بار استان داشتیم تا شرایط کاملا تحت کنترل باشد. از سوی دیگر بستههای سلامت بابت هر بار ورود کامیونها به رانندگان داده میشد که شامل دستکش، ژل ضدعفونی کننده، ماسک و دستمال کاغذی بود.
به گفته وی به هر راننده کامیون با دو بارنامه حواله یک جفت لاستیک تشویقی با قیمت دولتی داده شد و از سوی دیگر به آنها ۳۰۰ لیتر سوخت یارانهای میدادیم و خوشبختانه هیچ مشکلی در زمینه سوخت و لاستیک بین رانندگان کامیون فعال در این پایانه به وجود نیامد.
مدیرکل راهداری استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به وضعیت شیوع ویروس کرونا و مصوبات دولت همچنان آماده باش برای حمل و جابجایی کالاهای اساسی مورد نیاز مردم ادامه دارد.
انتهای پیام