stat counter
تاریخ : شنبه, ۱۵ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 4 January , 2025
  • کد خبر : 115761
  • 09 اردیبهشت 1399 - 9:08
3

تصاویری انتزاعی: مثل خون در رگ‌های من

در اوایل عصر تصویرگری آناتومیک، هنرمندان غالبا تصاویر و رندر‌هایی از اسکلت انسان در قاب‌ها و منظره‌های اجتماعی می‌کشیدند. این شکل از تصویرگری تاریخی بخشی از چیزی است که عکاسی به نام Jan Kriwol و یک هنرمند CGI به نام Markos Kay برای خلق یکسری عکس از سیستم گردش خون انسان در موقعیت‌های مختلف اجتماعی و زندگی شهری الهام گرفتند.

قلم | qalamna.ir :

تصاویری انتزاعی: مثل خون در رگ‌های من «تابناک با تو»؛ در اوایل عصر تصویرگری آناتومیک (حدود قرن ۱۵ تا ۱۸)، هنرمندان غالبا تصاویر و رندر‌هایی از اسکلت انسان در قاب‌ها و منظره‌های اجتماعی می‌کشیدند. این شکل از تصویرگری تاریخی بخشی از چیزی است که عکاسی به نام Jan Kriwol و یک هنرمند CGI به نام Markos Kay برای خلق یک سری عکس از سیستم گردش خون انسان در موقعیت‌های مختلف اجتماعی و زندگی شهری الهام گرفتند.

تصاویری انتزاعی: مثل خون در رگ‌های من

«کریول» یک اینفلوئنسر ساکن ورشو و به صحنه‌های اسکیت بردینگ در لهستان بسیار علاقه‌مند است. او در بسیاری از آثار و عکس‌هایی خود هنر اسکیت‌بورد را با رنگ‌ها و نور‌ها و توهم‌های خود ترکیب کرده است تا یک اثر جدید خلق کند. یک روز «کریول» نقاشی از سیستم گردش خون بدن یک انسان در حال کشیدن سیگار را مشاهده می‌کند و این جرقه ذهنی برایش رخ می‌دهد که چگونه می‌توان این را به واقعیت تبدیل کرد.

«کریول» ایده خود را با چند طراح و هنرمند CGI در میان می‌گذارد، اما پیچیدگی‌های این پروژه مانع از شروع همکاری با آن‌ها می‌شود. سرانجام، یک طراح CGI در لندن به نام «کی» اعلام آمادگی می‌کند.

هماهنگی بالای آناتومی‌ها با محیط

آن‌ها سریعا به یک نتیجه مشترک می‌رسند که چگونه سیستم گردش خون انسان را به صورت طبیعی و در وضعیت‌های مختلف زندگی شهری نمایش دهند. آن‌ها سراغ کتاب‌های درسی و آناتومی می‌روند و از تصاویر آن‌ها الهام می‌گیرند. همین‌طور، تصاویری از سیستم گردش خون انسان از نمایشگاه Body Worlds که توسط دکتر Gunther von Hagens تهیه شده‌اند را به طور کامل مطالعه می‌کنند.

بزرگ‌ترین چالش در این پروژه، ساختن پیکره یک انسان با سیستم گردش خون است که طبیعی به نظر برسد و با زندگی واقعی تطابق داشته باشد. زمان زیادی برای ترسیم وضعیت‌های مختلف صرف می‌کنند و در غالب اوقات ناچار هستند یک موقعیت غلو شده را ترسیم کنند تا از نظر بصری بشود سیستم گردش خون را نشان داد.

«کی» با مدل‌سازی شریان‌های اصلی بدن شروع می‌کند و بعد مویرگ‌ها و دیگر شریان‌های مولد را برای پر کردن آناتومی پیش می‌برد.

تصاویری انتزاعی: مثل خون در رگ‌های من

از سوی دیگر «کریول» مناظر شهری را در کشور‌های مختلف و در خیابان‌ها یا مراکز خرید و وضعیت‌های اجتماعی عکاسی و بعد به صورت سه‌بعدی بازآفرینی می‌کند تا بتواند به طور کامل روی سایه‌ها و تابش‌ها کنترل داشته باشد.

نتیجه نهایی، یک هماهنگی کامل میان آناتومی بدن و محیط اطراف آن است. تصاویری که در ظاهر ساده هستند، ولی پیچیدگی‌هایی فراتر از تصور دارند. برای مثال، نمایش گردش خون انسان در ایستگاه اتوبوس با توجه به محیط و زاویه تابش نور آفتاب و سایه روشن‌ها بسیار دقیق و طبیعی و جذاب است.

اگر دوست داشته باشید؛ می‌توانید تصاویر شهری گرفته شده توسط «کریول» و همین‌طور طراحی‌های انتزاعی «کی» را در اینستاگرام‌شان دنبال کنید.

تصاویری انتزاعی: مثل خون در رگ‌های من

تصاویری انتزاعی: مثل خون در رگ‌های من

تصاویری انتزاعی: مثل خون در رگ‌های من

تصاویری انتزاعی: مثل خون در رگ‌های من

تصاویری انتزاعی: مثل خون در رگ‌های من

تصاویری انتزاعی: مثل خون در رگ‌های من

منبع: یک پزشک

هشتگ: , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.