مهر، دکتر هدایت حسینی با بیان اینکه نوع اتریشی این برند دارای پروانه بهداشتی ورود معتبر بوده و از سال ۱۳۸۴ ثبت شده است، گفت: این محصول با محتویات آب، شکر، تورین، کافئین، اینوزیتون و گلوکونودلتا لاکتون با ضابطه های جدید نوشیدنی انرژی زا کاملا منطبق است و استفاده منطقی از آن مانعی ندارد.
وی در ادامه با برشمردن مصداق های انواع اصیل این نوشابه انرژی زا تصریح نمود: برچسب اصالت و برچسب فارسی نویس علاوه بر جمله maide in austyia که بر روی بسته بندی این نوشیدنی وجود دارد می تواند اطمینان بخش انتخاب صحیح مصرف کننده باشد.
حسینی همچنین مشخصه انواع قاچاق و تقلبی این محصول را عدم رویت هر یک از موارد یاد شده و همچنین جمله thailandi maide in دانست که بر روی قوطی نوشیدنی های مذکور درج می شود.
وی با اشاره به دغدغه و هشدارهای بهداشتی مسئولان که همواره موید نظارت های جدی آنها بر محصولات و فرآورده های تولیدی وبازرسی های مستمر سطح عرضه است، خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین اولویت های سازمان غذا و دارو با توجه به نامگذاری جهانی امسال به نام «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره»، حوزه غذا و نظارت و پایش مراکز تولید و سطوح عرضه است.
حسینی در ادامه با اشاره به استقرار بازرسان سازمان غذا و دارو در گمرک، اظهارداشت: بازرسی از محموله های وارداتی جهت بررسی وضعیت بهداشتی، نمونه برداری از آنها و بررسی گواهی حلیت با حضور نماینده ولی فقیه، از جمله وظایف همیشگی بازرسان سازمان غذا و دارو ی مستقر در گمرک کشور است.
مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: اگر مصرف کنندگان با مواردی مشکوک اعم از محصول تقلبی، قاچاق و سایر موارد مواجه شدند می توانند با شماره ۱۴۹۰ تماس بگیرند یا مراتب را به اطلاع نیروی انتظامی و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برسانند تا نسبت به جمع آوری و برخورد با متخلفان اقدام لازم بعمل آید