stat counter
تاریخ : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024
  • کد خبر : 119516
  • 15 اردیبهشت 1399 - 14:43
3

نقش “فضای مجازی” در غائله کرونا

نقش “فضای مجازی” در غائله کرونا

به لطف و مدد الهی… ایران در برابر این بلا “کرونا” بر اساس الگوی اسلامی و انقلابی و اخلاقی و بر پایه شکیبایی و بردباری و حکمت و عقلانیت و معنویت و عدالت ازخود تاب آوری و استواری خوبی نشان داد و به همدلی و همبستگی و هم افزایی و سرمایه اجتماعی بالایی دست یافت.

قلم | qalamna.ir :

علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه در ادامه یادداشت خود در اسکان‌نیوز نوشت: در این الگو علم و ایمان و اعتقاد و اخلاق در کنار هم نقش آفرین شد… در این الگو خبری از انفعال و افسردگی و خرافه گرایی و علم زدگی نیست و بی اعتنایی به مسولیت‌های اجتماعی و اخلاقی در آن جایگاهی ندارد… و دین و مذهب و معنویت نقش مهمی در آسایش و سلامت همه جانبه انسان ایفا می‌کند و تقابلی میان علم و ایمان وجود ندارد و همزمان با دعا و توسل به تحقیق و پژوهش و فناوری و توسعه مرزهای دانش بها داده می‌شود… این الگو مانند بسیاری از دستاوردهای انقلاب اسلامی می‌تواند و باید نظریه پردازی و مدل‌سازی شود و در عرصه های گوناگون اجتماعی بکارگرفته شود و جامعه و جهان معاصر نیازمند آن است وحوزه در ارائه و تبیین این الگو رسالت اساسی دارد.

 بهره‌گیری گسترده و موفق از فناوری‌های نوین و فضای مجازی برای فعالیت‌های علمی و آموزشی و پژوهشی و تربیتی و تبلیغی و خدماتی غیر حضوری در ستاد و در مدارس و مراکز حوزوی در مقاطع و سطوح گوناگون و ایجاد زیرساخت‌های سخت افزاری و نرم افزاری برای آن  تجربه‌ای نو و مبارک بود.

کرونا اهمیت ارزش‌های اسلامی و اخلاقی و انقلابی را نشان داد و مشخص ساخت که خودکفایی و استقلال و مقاومت و بردباری و معنویت‌گرایی و فرهنگ و اقتصاد مقاومتی و پژوهش و تحقیق و فناوری و مدیریت ملی ودانش بنیان ودرون‌زا چه اندازه در تاب آوری و همبستگی اجتماعی موثر است و جهان دید که در اوج تحریم و تهدید و تخریب متوجه ایران  مدیریت و مقاومت ایران مطلوب و قابل تحسین است.

 دراین میان اهمیت توجه به شبکه اینترنت ملی و تقویت زیر ساخت‌های داخلی فضای مجازی و حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی روش‌تر شد و انتظار می‌رود شورای عالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات برخی از عقب ماندگی و کوتاهی‌ها را در این زمینه جبران کنند و به ندای رهبری معظم و مراجع عظام و دلسوزان میهن پاسخ سریع دهند.

 اندیشه متعالی اسلام و فلسفه و کلام اسلامی در تفسیر و تبیین منطقی و گره‌گشا ازهستی، انسان، تحولات و حوادث طبیعی و اجتماعی سر آمد و پاسخگو است، این اندیشه و فلسفه باید بدرستی تحقیق و تعمیق و ترویج شود. حوزه باید به سهم خود و متناسب با مأموریت‌های خویش به تحقیقات گسترده در این زمینه و خلق مناهج و شیوه‌های نوین بپردازد و برای صیانت از ارزش‌ها و سبک زندگی اسلامی و تقویت ارتباطات اجتماعی و خانوادگی چاره اندیشی نماید.

حوزه و روحانیت انقلابی حوزه ای اجتماعی و جهانی و بین المللی است و طلاب و فضلا و اساتید و مدیران جوان اعم از ایرانی و غیر ایرانی و برادر و خواهر و تشکل های بین المللی حوزوی می توانند پیشگام این راه نو باشند، دراین مقطع زمانی فصلی نو در مکاتبه و گفتگو با متفکران و رهبران فکری و دینی گشوده شد و امید است تداوم یابد و به دستاوردهای خوبی بیانجامد.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.