ایسنا و به نقل از فیوچریسم، شاید نمونه ابتدایی یک موتور موشک که میتواند بدون نیاز به سوختهای فسیلی کار کند، راه را برای سفرهای هوایی بدون انتشار کربن هموار سازد.
این موتور، هوا را با کمک ریزموجها، فشرده و یونیزه میکند و به تولید پلاسمایی میپردازد که میتواند موشک را به جلو سوق دهد. شاید با وجود این موتور، روزی هواپیماها فقط از الکتریسیته و هوای اطراف خود به عنوان سوخت استفاده کنند. باید در نظر داشت که هنوز راه زیادی تا نصب نمونه ابتدایی موتور روی یک هواپیمای واقعی مانده است.
“جاو تانگ” (Jau Tang)، از مهندسان “دانشگاه ووهان” (WHU) و پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: نتایج این پژوهش نشان میدهند که این موتور جت میتواند یک جایگزین بادوام برای موتورهای معمولی باشد که از سوختهای فسیلی استفاده میکنند.
سفرهای هوایی، یک بخش جزئی اما قابل توجه از تغییرات اقلیمی هستند. گزارشی که در ماه سپتامبر منتشر شد، نشان میدهد که سفرهای تجاری، عامل انتشار ۲.۵ درصد از گازهای گلخانهای هستند و موشکهای نظامی نیز از این قاعده، مستثنی نمیشوند.
تانگ افزود: انگیزه ما از این پژوهش، کمک به حل کردن مشکلات مربوط به گرمای جهانی است که در اثر به کار بردن موتورهایی با سوخت فسیلی پیش میآیند که در خودروها و هواپیماها استفاده میشوند. موتوری که ما طراحی کردهایم، نیازی به سوخت فسیلی ندارد؛ در نتیجه کربن منتشر نمیکند و اثر گلخانهای و گرمای جهانی را نیز به همراه ندارد.
انتهای پیام