سازمان بهداشت جهانی و مقامات وزارت بهداشت در کشورهای مختلف جهان از شهروندان موکداً درخواست کرده اند که در خصوص شستوشوی مکرر ۱۰ ساله خود با آب و صابون و ضدعفونی تمامی سطوح محیط پیرامون خود سهل انگاری نکنند تا بدین ترتیب به قطع زنجیره انتقال و انتشار این بیماری خطرناک و مرگبار در جهان کمک کنند.
یکی از وسایلی که تقریبا تمامی شهروندان در سراسر جهان با آن به صورت مکرر در ارتباط نزدیک هستند، گوشی موبایل است که از آن در طول روز استفاده می کنند. تمیز و ضدعفونی کردن گوشی های موبایل بدون شک یکی از مهمترین کارهایی است که افراد این روزها باید به منظور مقابله با انتشار ویروس کرونا انجام دهند.
کارشناسان بهداشتی و پزشکان از تمامی کاربران گوشیهای موبایل درخواست کرده اند که بعد از هر بار تماس با اجسام و اشیای مختلف پیرامون محل زندگی و کار باید گوشی خود را به غذا دعوت میکنند تا احتمال انتقال ویروس از طریق آن به صفر برسد.
لزوم و ضرورت ضدعفونی کردن گوشی های موبایل از آن جهت است که طبق تازهترین تحقیقات صورت گرفته هر فرد به طور متوسط حداقل روزی ۷۶ بار به گوشی خود دست می زنند و اعلان های آن را چک میکند.
حالا بر اساس گزارشهای منتشر شده از سوی کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری شیوع گسترده و پاندمی ویروس کرونا و بحران و چالش های به وجود آمده ناشی از آن موجب خواهد شد که در صنعت موبایل و طراحی سخت افزارهای بکار رفته در گوشی های هوشمند تغییر و تحولات عظیمی شکل بگیرد به گونهای که نمایشگر، حسگر اثر انگشت، لنز دوربین و سایر سطوح گوشیهای هوشمند که تقریباً از حساسیت بالایی برخوردار هستند، از تماس مکرر با مواد ضدعفونی کننده مانند الکل و آب و صابون آسیب نبینند و کاربران را با مشکل مواجه نکنند.
در واقع آنها بر این باورند که آینده صنعت موبایل به سمت و سویی پیش خواهد رفت که تمامی سطوح مختلف گوشیهای هوشمند به گونه ای طراحی می شوند تا در برابر مواد ضدعفونیکننده تاب و توان و مقاومت بالاتری داشته باشند.
در چند ماه گذشته آمار تعمیر سخت افزاری گوشی های هوشمند در سراسر جهان به علت تماس مستقیم الکل های قوی و مواد شوینده با نمایشگر گوشی به میزان قابل توجهی افزایش یافته است و کاربران موبایل را بیش از پیش با پرداخت هزینه های گزاف و نگرانی های ناشی از آن مواجه کرده است.
انتهای پیام