بهای معاملات نفت برنت ۵۶ سنت معادل ۱.۴ درصد افزایش یافت و به ۴۱ دلار و ۳۶ سنت در هر بشکه رسید. این شاخص روز دوشنبه با یک دلار و ۵۰ سنت کاهش بسته شد و روند رشد هفت روزه خود را شکست.
بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۵۰ سنت معادل ۱.۳ درصد افزایش یافت و به ۳۸ دلار و ۶۹ سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا روز دوشنبه با یک دلار و ۳۶ سنت کاهش بسته شده بود.
به گفته مایکل مک کارتی، استراتژیست ارشد بازار در شرکت “سی ام سی مارکتس”، نفت برنت محدوده ۴۰ دلار را حفظ کرده و صحبتهایی در میان معاملهگران وجود دارد مبنی بر این که وست تگزاس اینترمدیت هم بزودی به محدوده ۴۰ دلار صعود خواهد کرد.
نیویورک سیتی که بدترین آمار شیوع ویروس کرونا را در میان شهرهای آمریکا داشت، روز دوشنبه بازگشایی فعالیتها را پس از حدود سه ماه آغاز کرد که نشانه بازگشت زندگی به دوران پیش از اپیدمی است و به تقویت تقاضا برای سوخت کمک خواهد کرد.
نظرسنجی رویترز در آستانه انتشار گزارش موسسه امریکن پترولیوم نشان داد که ذخایر نفت آمریکا در هفته گذشته به میزان ۱.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرده است.
شش تحلیلگر برآورد کردهاند که ذخایر بنزین در هفته منتهی به پنجم ژوئن حدود ۱۰۰ هزار بشکه کاهش پیدا کرده است. با این حال پیش بینی میکنند که آمار نشان دهد ذخایر سوختهای دیگر شامل دیزل و نفت کوره به میزان ۲.۹ میلیون بشکه رشد کرده است.
لاچلان شاو، مدیر تحقیقات کالا در بانک ملی استرالیا در این باره گفت: تقاضا به تدریج اما به شکل ثابت رو به بهبود است اما همچنان عرضه فراوانی وجود دارد که اوپک و متحدانش باید عرضه نفت به بازار را کنترل کنند اما این کار دشوار است.
اوپک و متحدانش شامل روسیه شنبه هفته جاری با تمدید یک ماهه کاهش تولید ۹.۷ میلیون بشکه در روز به مدت یک ماه دیگر تا پایان ژوییه موافقت کردند. با این حال عربستان سعودی روز دوشنبه اعلام کرد که این کشور و متحدانش شامل کویت و امارات متحده عربی کاهش تولید ۱.۱۸ میلیون بشکه در روز را که در ژوئن علاوه بر کاهش تولید اوپک پلاس انجام دادند، در ژوییه ادامه نخواهند داد.
بر اساس گزارش رویترز، همزمان لیبی که از ژانویه از بازار نفت خارج شده است اعلام کرد که تولیدش را ازسرگرفته است.
انتهای پیام