stat counter
تاریخ : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024
  • کد خبر : 135630
  • 25 خرداد 1399 - 10:24
11
گزارش:

نفوذ و استحاله فرهنگی در سایه بی نظارتی/ در سینه ستبر جایی برای جولان فرهنگ غربی نیست

نفوذ و استحاله فرهنگی در سایه بی نظارتی/ در سینه ستبر جایی برای جولان فرهنگ غربی نیست
این روزها در کرمانشاه و یا همان سینه ستبر ایران اسلامی، فروشگاه های لباس با استخدام افرادی بنام مدلینگ و عکاس، اقدام به ثبت و انتشار تصاویری می‌کنند که هیچ گونه سنخیتی با جامعه و فرهنگ اسلامی ندارد.
قلم | qalamna.ir :

قلم، امروزه با توجه به رشد فکری و آگاهی عمومی ملت های جهان، نفوذ، سلطه و به دست آوردن مستعمرات از راه لشکر کشی های نظامی به آسانی امکان پذیر نیست و در صورت اجرا هزینه های زیادی را بر مهاجمان تحمیل می کند، به همین سبب بیش از یک قرن است که استعمارگران روش نفوذ در کشورها را تغییر داده اند و از طریق سیاست های فرهنگی ( با عناوین تبلیغ مذهبی، رواج تکنولوژی، انجمن های خیریه، ترویج بهداشت و… ) تلاش می کنند به اهداف شوم خود برسند زیرا فهمیده اند که بهترین راه نفوذ در سایر کشورها نفوذ در فرهنگ آنان و استحاله درونی آن است.

آنان می خواهند ارزش های مورد پسند خود را ارزش های مترقی جلوه دهند تا بتوانند آن را جایگزین معیارهای بومی و ملی ملت ها سازند که در فرهنگ ملت ها از این اقدامات به هجوم فرهنگی تعبیر می کنند، پس عمل جایگزینی فرهنگ بیگانه با فرهنگ خودی به شکلی هوشیارانه که بتواند یک ملت و جامعه را نسبت به فرهنگ خود بیگانه و مطیع غرایز بیگانگان کند «تهاجم فرهنگی» محسوب می شود.

تعریف تهاجم و ناتوی فرهنگی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب

رهبر معظم انقلاب ناتوی فرهنگی را این گونه تعریف کرده اند: مجموعه زنجیره ای به هم پیوسته رسانه های گوناگون و اینترنت، ماهواره ها، تلویزیون، رادیو و… که در جهت مشخص حرکت می کنند تا سررشته تحولات جوامع را بر عهده بگیرند، اینها صهیونسیت ها و سرمایه دارهایند و عمدتاً هم در آمریکا و اروپایند.

ناتوی فرهنگی در واقع همان تهدید نرم است، در این نوع تهدید، دشمن با به کارگیری ابزار فرهنگی به دنبال سلطه فرهنگی و در نهایت سلطه سیاسی می باشد، بسیاری از اقدامات علیه انقلاب اسلامی ایران از سوی نظام سلطه و هم پیمانان خارجی و داخلی آن طی دهه دوم و سوم انقلاب از نوع تهدید نرم به شمار می آید، تهدید نرم متکی برقدرت نرم بوده و برای شناخت ماهیت آن آشنایی با قدرت نرم ضرورتی اجتناب ناپذیر دارد.

اکنون یکی از این تهدیدات نرم در فضای مجازی است، فضای مجازی به رغم نو ظهور بودن در عرصه جهانی به جولانگاهی برای تهاجم فرهنگی دشمنان تبدیل شده است.

با گسترش فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بستری فراهم شد که دامنه تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمنان به خانواده‌ها نیز وارد شده است، فضایی گسترده، وسیع و نا امنی که برای همه اقشار بویژه کودکان، نوجوانان و جوانان به وجود آمده است.

این عرصه به دنبال تغییر هویت نسل جوان و نوجوان است که متاسفانه به خوبی بین اقشار مختلف خانواده و حتی نوجوانان و جوانان جا باز کرده است و در این عرصه دشمن با بهره گیری از آسیب های اجتماعی به دنبال تهدید سلامت روانی افراد جامعه است.

با این تفاصیل، این روزها می‌بینیم که فضای مجازی جولانگاهی برای تبلیغ فرهنگ غربی و یا همان نفوذ فرهنگی تبدیل شده است، که می‌توان به فعالیت فروشگاه های لباس، آتلیه های عکاسی و فیلمبرداری در این فضا اشاره کرد.

این روزها در کرمانشاه و یا همان سینه ستبر ایران اسلامی، فروشگاه های لباس با استخدام افرادی بنام مدلینگ و عکاس، اقدام به ثبت و انتشار تصاویری می‌کنند که هیچ گونه سنخیتی با جامعه و فرهنگ اسلامی ندارد.

این فروشگاه ها با پرداخت هزینه های بالا، دختران در سنین ۱۸ الی ۳۰ را استخدام کرده و سپس با پرداخت هزینه دیگری به عکاسان اقدام به تبلیغ لباس های می‌کنند که هیچ گاه درآمد حاصل از فروش آنان هزینه صورت گرفته را جبران نمی‌کند که این خود نشانی از نفوذ فرهنگی است چراکه منشأ تأمین این هزینه ها مشخص نیست.

در این بین افرادی نیز هستند که از موقعیت سواستفاده کرده و با تأسیس باغ و تالار مختص عکاسی مدلینگ به کسب درآمد می‌پردازند که هنوز مشخص نیست دستگاه نظارتی حاکم بر این فعالیت ها کیست؟

اما کار به اینجا ختم نمی‌شود، بلکه افراد دیگری نیز هستند که با تأسیس دفاتری و به بهانه معروف شدن، اقدام به آموزش مدلینگ و عکاسی به دختران و پسران می‌کنند و در قبال آن هزینه های بین ۵ الی ۸ میلیون از آنان اخذ می‌شود، که در اینجا نیز مشخص نیست چه دستگاه‌های بر فعالیت آنان نظارت می‌کنند.

اما این پایان ماجرا نیست، چراکه عکاسان مرد از خلا قانون سواستفاده کرده و با حضور در باشگاه های ورزشی زنانه، اقدام به عکاسی و تصویر برداری از سفارش دهنده می‌کنند و سپس خیلی آزادانه در فضای مجازی منتشر می‌کنند و کسی نیست که از آنان پاسخی بخواهد.

جهت پیگیری این موضوعات، با دبیر کارگروه مد و لباس کشور ارتباط برقرار کردیم که ایشان به خبرنگار قلم وعده بررسی و پیگیری داد.

سیده مرضیه شفاپور در گفت و گو با خبرنگار قلم اظهار داشت: نفوذ فرهنگی یکی از دلایل رخ دادن این اتفاقات است، بحث مدلینگ خط قرمز نظام بوده و نباید اتفاق بیافتد و ما نیز در کارگروه مد و لباس کشور پیگیر این موارد خواهیم بود.

وی افزود: در این بین و از سوی فروشگاه و یا سفارش دهنده ها مبالغ زیادی پرداختی می‌شود که منشأ آن مشخص نیست و باید فهمید که از کجا تأمین می‌شود.

دبیر کارگروه مدل و لباس وزارت ارشاد بیان کرد: خیلی از این فروشگاه ها بدلیل نداشتن مجوز قانونی، ارتباطی با کارگروه ندارند، لذا اتحادیه پوشاک و وزارت صمت باید ورود کند و نظارت بیشتری داشته باشد.

رئیس ستاد عفاف و حجاب وزارت ارشاد در پایان وعده داد که از طریق پلیس اماکن و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، این موضوع را بصورت فوریت بررسی و پیگیری خواهد کرد.

قلم: به رغم اهمیت همگام بودن با پیشرفت علم و تکنولوژی، مدیریت صحیح و هوشیاری در برابر توطئه های دشمنان برای صیانت از سلامت جامعه و صیانت از کیان در عرصه های مختلف پیشرفت تکنولوژی ضروری و لازم است، اما مدیریت صحیح و هوشیاری برای جلوگیری از به وجود آمدن اختلال در کارکردهای اجتماعی و خانواده ها باید مورد توجه قرار گیرد که امیدواریم مسؤلین امر بصورت جدی پیگیری های لازم را داشته باشند.

در پایان باید گفت که در سینه ستبر ایران اسلامی با دارا بودن فرهنگ غنی، جایی برای نفوذ فرهنگی و جوالان فرهنگ غربی نیست، و از مدیرکل ارشاد اسلامی استان کرمانشاه که نگاهی تیزبین و عزمی راسخ در برخورد با این موارد دارند، درخواست پیگیری جدی را داریم.

 

پی‌نوشت: تصاویر درج شده در این گزارش تنها بخش کوچکی است و اسناد بیشتر نزد قلم محفوظ است. 

گزارش: حسین مسکنه

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • خبرنگار حسین مسکنه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.