دکتر اسلام درخشانپور متخصص طب سنتی در خصوص کنترل حملات میگرنی گفت: حملات میگرنی در افراد متفاوت است و این افراد بستگی به نوع دردی که احساس میکنند و دفعات حمله، باید به پزشک متخصص مراجعه نمایند و رژیمهای غذایی که دریافت میکنند نیز متفاوت خواهد بود، اما بطور کلی افراد مبتلا به میگرن باید بدانند که چه مواد غذایی را در جهت کنترل این بیماری مصرف کنند.
وی ادامه داد: به عنوان مثال، مصرف فرآوردههای حیوانی را به پانزده درصد کاهش دهند و ۸۰ الی ۸۵ درصد موادغذایی مصرفی خود را از فرآوردههای زمینی و گیاهی تهیه کنند، چرا که استفاده از فرآوردههای حیوانی همچون گوشت، لبنیات و روغنهای حیوانی موجب افزایش غلظت و کندی حرکت خون در رگهای مغزی شده و درصد ابتلا به میگرن در این افراد را افزایش میدهد.
درخشانپور خاطرنشان کرد: در نتیجه، استفاده از فرآوردههای گیاهی، میوهها و سبزیجات و حبوبات نقش بسیار مهمی در کاهش حملات میگرنی ایفا میکنند.
وی افزود: افرادی که به دنبال درمان این بیماری هستند، بهتر است، مصرف لبنیات را به مدت ۳ الی ۴ ماه قطع کنند و روغنهای حیوانی را از رژیمغذایی خود حذف نموده و از روغن زیتون یا کنجد استفاده کنند. علاوه بر این مصرف گوشت گوسفند و شتر بجای گوشت گوساله و همچنین مصرف حبوبات از جمله نخود و لوبیا نقش بسزایی در کنترل گردش خون در مغز و در نتیجه کاهش حملات میگرن دارند.
وی افزود: مصرف میوهجات از جمله سیب، به همراه پوست، ۲ بار در روز بسیار مفید است.
باشگاه خبرنگاران، این متخصص طب سنتی در پایان عنوان کرد: فعالیتهای ورزشی از جمله نرمشهای کششی، یوگا و ایروبیک میتواند به کاهش دردهای ناشی از میگرن کمک کند و با خوابیدن قبل از ساعت ۲۴ نیمه شب و افزایش ساعت خواب عمیق میتوان دردهای ناشی از این بیماری را کنترل کرد.