دولت امارات با آگاهی از این موضوع و جذابیت نهفته در هنر این سرآشپزها، شمار زیادی از آنها را به دبی دعوت کرده و شرایط کار را همانطور که مورد علاقهشان است فراهم کرده است تا جایی که شمار زیادی از گردشگران منطقه خاورمیانه که تمام نقاط دبی را بارها زیر رو رو کردهاند، این بار و تنها برای خوردن دست پخت این افراد سرشناس راهی این امیرنشین میشوند.
این سرآشپزهای معروف، رستوران مخصوص به خود را در دبی بازکردهاند و در محیطی لوکس و متفاوت از میهمانان خود پذیرایی میکنند، آن هم با غذاهایی خاص!
ریچارد سندوال (Richard Sandoval)
این سرآشپز معروف در مکزیکوسیتی بزرگ شده و جالب اینکه هنر آشپزی خود را از مادربزرگش به دست آورده است. او از همان روزهای نوجوانی و جوانی برای اعضای خانواده غذاهای مختلف مکزیکی آماده میکرد. ریچارد حالا در دبی بر شهرت خود میافزاید. او که پیشتر در نیومکزیکو رستورانی به نام مایا Maya راهاندازی کرده بود حالا رستورانی با همین نام در مجموعه ساحلی Le Royal Meridien Beach Resort & Spa در اختیار دارد که خوشمزهترین و البته تندترین غذاهای مکزیکی را در آن ارایه میکند. یکی از غذاهای معروف این رستوران mole pablano یا همان گوشت مرغ سرو شده در سس شکلات مخصوص است. آنهایی که نخستین بار این غذا را می خورند در ابتدا دچار نوعی دوگانگی در مزهها میشوند اما هرچه زمان میگذرد از هماهنگی مزه سس شکلات و مرغ لذت میبرند.
سانجیو کاپور (Sanjeev Kapoor)
میگویند معروفترین سرآشپز هندی در دنیاست. هندیها به غذا و طعمهای مختلف علاقه زیادی دارند. به همین دلیل کمتر علاقهمندی به دنیای متنوع غذاها و رستورانها در دنیاست که نخواهد چیزی درباره سانجیو بداند. او هم یکی از سرآشپزهای معروف دنیاست که در دبی رستوران خاص خود را دارد. او در رستوران Options منوی غذایی در برابر مشتریانش قرار میدهد که تنوع طعم و انواع ادویه حرف اول و آخر را در آن میزنند. این فرمول هیجانانگیز به خوبی در نام رستوران یعنی «گزینهها» به چشم میخورد. در واقع آنهایی که راهی این رستوران میشوند با مجموعه بزرگی از انتخابها روبرو میشوند که حتی ممکن است در انتخاب غذای مورد علاقهشان به مشکل برخورند. رستوران سانجیو در دبی در مرکز تجارت جهانی جمیرا واقع شده است. آینههای به کار رفته در این رستوران دارای قابی از جنس طلا هستند. همچنین شمعدانهای بزرگی در بخشهای مختلف این رستوران چیده شده است که بر جذابیت آن افزوده است. این رستوران برای آنهایی که به غذاهای گیاهی علاقه دارند انتخاب منحصربفردی محسوب میشود.
گری رادز (Gary Rhodes)
یکی از معروفترین سرآشپزهای انگلیسی محسوب میشود که در دنیا هم اسم و رسم خاصی برای خود رقم زده است. او هم در دبی کسب و کار پررونقی دارد و در رستورانی به نام Rhodes Twenty10 که در مجموعه تفریحی – ساحلی Le Royal Meridien Beach Resort & Spa واقع شده بهترین غذاهای مدیترانهای را تهیه میکند. به این رستوران لقب خانه استیک را هم دادهاند. آنهایی که برای نخستینبار راهی این رستوران میشوند معمولا با غذای پیشنهادی و بسیار خوشمزه Wagyu مشتری همیشگی آن میشوند. این استیک گوساله در مقایسه با سایر استیکها گرانتر است اما ارزش امتحان کردنش را دارد.
جورجیو لوکاتلی (Giorgio Locatelli)
از جمله سرشناسترین سرآشپزهای ایتالیایی که در سراسر جهان اسم و رسم خاصی برای خود به پا کرده و حالا در دبی هم به این روند ادامه میدهد. او در یکی از بزرگترین هتلهای جهان یعنی آتلانتیس(Atlantis The Palm) دبی رستوران خاص و البته مشتریان خاص خود را دارد. این سرآشپز ایتالیایی نبوغ ذاتی خود در حرفه آشپزی را به دبی آورده است. در این رستوران پیتزاهای خوشمزه و البته گرانقیمتی آماده میشود که در تهیه آنها از معروفترین پنیرها استفاده میشود.
میشل راستنگ ( Michel Rostang)
در فرانسه و شهر دیدنی پاریس چهرهای شناخته شده محسوب میشود. او سالهاست که در دنیای آشپزی به چهرهای شناختهشده تبدیل شده است. میشل همانند جورجیو لوکاتلی رستوران مخصوص به خود را در هتل ۵ ستاره آتلانتیس(Atlantis The Palm) دبی دارد. او غذاهای معروف و کلاسیک فرانسوی را سرو میکند با این حال اخیرا انواع استیکها نیز به بشقاب مشتریان راه یافته است.