در همین راستا بانک مرکزی توضیحاتی را جهت تنویر افکار عمومی منتشر کرد که به شرح زیر است:
– بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی هم اکنون سهامدار اصلی و عمده بانک سینا است که میتواند تمام منویات و مقاصد خویش در زمینه اعطای قرضالحسنه را بدون هیچگونه محدودیتی اجرا کند.
– چنانچه استفاده از ظرفیت بانک یاد شده برای این مهم مدنظر نیست، بنیاد مستضعفان میتواند اهداف و مأموریتهای متصور در خصوص فعالیت متمرکز در زمینه قرضالحسنه اعم از تخصیص و تجهیز را به صورت مستقل، از طریق تأسیس یک صندوق قرض الحسنه و یا از طریق بانک سینا پیگیری کند. در حال حاضر ضوابط و مقررات موجود، اجرای هر دو روش مذکور را حمایت میکند.
– علاوه بر دو راهکار یاد شده چنانچه بنیاد مستضعفان در نظر دارد از طریق منابع داخلی خود به اعطای قرضالحسنه بپردازد، میتواند با بهره گیری از سازوکار «قرض الحسنه ویژه» که ضوابط آن در نظام پولی و بانکی کشور اجرایی شده هم از رهگذر بانک سینا و هم از طریق ایجاد صندوق قرضالحسنه تک شعبهای عاملیت پرداخت قرضالحسنه از محل منابع داخلی خود را واگذار کند.
– و نکته پایانی اینکه بانک مرکزی از دیدگاه و برنامه رییس بنیاد مستضعفان استقبال و آمادگی کامل خود برای رسیدگی به هر یک از راهکارهای اشاره شده را اعلام میکند. بدیهی است در صورت وصول تقاضا به قید فوریت، بررسی و اقدام خواهد شد.
انتهای پیام