مسؤول مرکز جهاد کشاورزی آسپاس گفت: برداشت پیاز از ۱۱ هکتار از مزارع روستای مهجان آغاز شد.
شهریار اسماعیلی فرد افزود: در هر هکتار زمین کشاورزی منطقه به طور متوسط ۵۵ تن پیاز برداشت میشود.
وی ادامه داد: نظارت مستمر کارشناسان جهاد کشاورزی و کلینیک گیاه پزشکی، همکاری کشاورز در زمینه تولید محصول گواهی شده و کاهش استفاده از کودها و سموم کشاورزی موجب شده تا محصولات تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار شوند.
کشت پیاز به صورت نشایی از فروردین ماه آغاز شده و برداشت آن تا اواخر تابستان ادامه دارد.
کشت پیاز به صورت نشایی از فروردین ماه آغاز شده و برداشت آن تا اواخر تابستان ادامه دارد.