stat counter
تاریخ : دوشنبه, ۱۷ دی , ۱۴۰۳ Monday, 6 January , 2025
  • کد خبر : 156574
  • 23 مرداد 1399 - 13:09
3
نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان تاکید کرد:

ضرورت تسریع در مطالعات امکان‌سنجی توجیهی حمل‌ونقل ریلی شهر همدان

ضرورت تسریع در مطالعات امکان‌سنجی توجیهی حمل‌ونقل ریلی شهر همدان
قلم/ همدان- نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان خطاب به شهرداری همدان گفت: این اقدام با قدرت و سرعت بیشتری پیگیری شود تا مطالعات به اتمام برسد؛ هرچند در صورت تأیید طرح قطار شهری همدان بر اساس مطالعات باید برای اجرای آن هم پیگیری مجدانه‌ای را شاهد باشیم شود تا در بازه زمانی مشخص، تعیین‌تکلیف و بهره‌برداری برسد که شهر ضرر و زیان نبیند.
قلم | qalamna.ir :

خبرنگار قلم، حمید بادامی‌نجات در سی‌وچهارمین صحن شورا با محوریت بررسی مطالعات امکان‌سنجی توجیهی حمل‌ونقل ریلی شهر همدان، گفت: مردم باید نسبت به سیستم جدید حمل‌ونقل در شهر همدان آگاهی داشته باشند تا ضمن همکاری و همراهی، مطالبه کنند.

وی خطاب به شهرداری همدان گفت: این اقدام با قدرت و سرعت بیشتری پیگیری شود تا مطالعات به اتمام برسد؛ هرچند در صورت تأیید طرح قطار شهری همدان بر اساس مطالعات باید برای اجرای آن هم پیگیری مجدانه‌ای را شاهد باشیم شود تا در بازه زمانی مشخص، تعیین‌تکلیف و بهره‌برداری برسد که شهر ضرر و زیان نبیند.

بادامی‌نجات، بزرگترین نگرانیها را بر محور بلاتکلیفی پروژه‌های نیمه‌کاره برشمرد و افزود: همدان در حوزه اتوبوسرانی به‌عنوان حمل‌و‌نقل عمومی، از ظرفیت‌های قانونی از جمله انتشار اوراق فروش مشارکت بهره‌مند شد که قطعا این مهم در حوزه قطار شهری بالاتر خواهد بود.

نایب رئیس شورای شهر همدان با اشاره به نحوه تأمین مالی و کمک دولت برای احداث قطار شهری در شهر همدان، خاطرنشان کرد: دولت و مجلس بر اساس ظرفیت‌های قانونی موجود، درصد قابل‌توجهی از منابع مالی این طرح شهری را تأمین خواهد کرد که بستگی به رایزنی، پیگیری، چانه‌زنی و بهره‌گیری صحیح از قوانین موجود دارد.

شهردار: «تراموا»؛ مد اصلی حمل‌ونقل عمومی در همدان

شهردار همدان نیز در این جلسه گفت: بر اساس ابلاغ انجام مطالعات ماده ۲۳ (امکان‌سنجی) توسط استانداری همدان به شهرداری درسال ۱۳۹۸ به‌منظور به‌کار‌گیری مهندسین مشاور ذی‌صلاح برای مطالعات امکان‌سنجی و توجیه‌پذیری حمل‌ونقل ریلی شهر همدان ضمن رعایت طرحهای بالادستی، پس از مبادله موافقت‌نامه، این پروژه در دستور کار مدیریت‌شهری قرار گرفت که در ۱۲ بهمن‌ماه سال ۹۸، قرارداد آن با مهندسین مشاور منعقد شد.

عباس صوفی با تأکید بر اینکه قطار شهری به تصویب هیأت دولت رسیده و دارای ردیف قانونی در بودجه مصوب سالانه کل کشور است؛ افزود: بر اساس ظرفیت قانونی موجود، دولت پرداخت اصل سود طرح‌های سرمایه‌گذاری را که دارای بودجه ملی و مصوبه و تأییدیه دولت و مجلس است، تضمین می‌کند.

وی، بر اساس یافته‌های مطالعات مذکور و پس از بررسی انواع مختلف جابجایی مسافر بر مبنای حمل‌ونقل ریلی، مد حمل‌ونقل جدید شهر همدان را خطوط «تراموا» اعلام و ادامه داد: این مهم ضمن کاهش ترافیک، می‌تواند کارکرد مناسبی در ناوگان حمل‌ونقل عمومی داشته باشد که با اجرای این طرح ملی می‌توان درصد استفاده از ناوگان عمومی در همدان را افزایش داد.

صوفی در این راستا تصریح کرد: در تمام دنیا از تراموا برای جابه‌جایی مسافر استفاده می‌شود و ضمن اینکه می‌تواند راهکاری برای رفع مشکلات ترافیکی در شهر باشد، در بالا رفتن کلاس شهری به‌منظور رونق گردشگری و… هم تأثیرگذار است.

شهردار همدان با بیان اینکه بخشی از مبلغ قرارداد مشاور طرح قطار شهری همدان از منابع استانی تأمین شده است و طراحی و اجرای آن از طریق منابع ملی تأمین میشود؛ ابراز امیدواری کرد تا ۲ ماه آینده، مطالعات این پروژه نهایی و به تصویب برسد.

 
 
 
هشتگ: , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.