stat counter
تاریخ : چهارشنبه, ۵ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 25 December , 2024
  • کد خبر : 157320
  • 25 مرداد 1399 - 20:50
5

شبکه‌سازی ضامن حیات استارتاپ‌ها است/برگزاری ۳۵۰ جلسه سرمایه‌گذاری در اینوتکس ۲۰۲۰

شبکه‌سازی ضامن حیات استارتاپ‌ها است/برگزاری ۳۵۰ جلسه سرمایه‌گذاری در اینوتکس ۲۰۲۰

معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس هدف اول و آخر نمایشگاه اینوتکس را شبکه سازی میان استارتاپ‌ها، سرمایه گذاران و همه بازیگران اکوسیستم نوآوری دانست و گفت: متاسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا این هدف در سال جاری ضعیف شد که ما با برگزاری آنلاین این هدف را دنبال کردیم.

قلم | qalamna.ir :

 مهندس اکبر قنبرپور امروز در مراسم آنلاین نمایشگاه اینوتکس که در پارک فناوری پردیس برگزار شد، با اشاره به سوالی که از یکی از استارتاپ‌های بزرگ در این نمایشگاه پرسیده شد، افزود: در یکی از استیج‌ها از مدیر یکی از استارتاپ‌ها پرسیده شد که پس از ۱۰ سال چه دستاوردی کسب کردید، گفت ما شبکه سازی کردیم و تعداد همکاران ما افزایش یافت.

وی شبکه سازی را ضامن حیات استارتاپ‌ها دانست و ادامه داد: اگر شبکه سازی صورت نگیرد، استارتاپ‌ها دچار مرگ فکری خواهند شد و رویدادهایی چون اینوتکس کمک می‌کند تا شبکه سازی‌ها صورت گیرد.

قنبرپور با اشاره به حضور ۱۷ هزار نفر در نمایشگاه اینوتکس سال گذشته، خاطر نشان کرد: ایرانیان از گذشته افراد شبکه سازی بودند که این امر در برگزاری اعیاد و مراسم دینی و سنتی ما آشکار است و در رویدادهای فناورانه نیز علاوه بر آنکه با افراد و دیدگاه‌های جدید آشنا می‌شویم موجب به روز شدن داده‌هایمان خواهدشد.

معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس با تاکید بر اینکه هدف اول و آخر نمایشگاه اینوتکس شبکه سازی است، یادآور شد: متاسفانه با شیوع ویروس کرونا این نقش ضعیف شده است؛ از این رو ما با برگزاری آنلاین نهمین نمایشگاه اینوتکس سعی کردیم به این هدف نایل شویم.

رییس اینوتکس ۲۰۲۰ با ابراز تاسف از لغو و یا به تعویق افتادن نمایشگاه‌های مهم مانند الکامپ، اظهار کرد: ما در اینوتکس ۲۰۲۰ اصرار به برگزاری آن در این شرایط داشتیم و با حمایت مدیر پارک فناوری پردیس موفق به برگزاری این نمایشگاه به صورت آنلاین شدیم. برگزاری آنلاین چنین رویدادهایی نیاز به جسارت دارد که در پارک این اعتماد به ما شد تا به سمت برگزاری مجازی این رویداد برویم.

قنبرپور با تاکید بر اینکه برای اینوتکس ۲۰۲۰ بهترین فضا را برای برگزاری نمایشگاه داشتیم، ادامه داد: به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی اقدام به برگزاری این رویداد به صورت آنلاین کردیم و آمادگی داریم تا این تجربه را به سایر رویدادهای نوآوری منتقل کنیم.

در این رویداد همچنین علی دادرس، سرپرست بخش رویدادها و کارشناس دبیرخانه اینوتکس ۲۰۲۰ با بیان اینکه در این دوره از نمایشگاه ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در برگزاری آن نقش داشتند، یادآور شد: ما از زمان اقدام برای برگزاری آنلاین این نمایشگاه تا برگزاری آن ۳ ماه فرصت داشتیم و برنامه ریزی برای برگزاری آنلاین آن صورت گرفت.

وی با بیان اینکه در بخش کافه سرمایه ۱۳۰ استارتاپ ثبت نام کردند، اظهار کرد: از این تعداد حضور ۲۵ استارتاپ مورد تایید قرار گرفت که درخواست آنها برای ۷۰۰ سرمایه گذار ارسال شد و در نهایت ۳۵۰ جلسه آنلاین سرمایه گذاری برگزار شد.

دادرس با بیان اینکه در این دوره از نمایشگاه اینوتکس ۲۵ جلسه B۲B میان استارتاپ‌ها با شرکت‌ها و مجموعه‌های بزرگتر برگزار شد، اظهار کرد: علاوه بر آن ۲۵ کلیپ از فناوری‌های به روز پخش شد، ضمن آنکه در بخش اینوجوان ۲۵۰ دقیقه محتوای تخصصی ویژه نوجوانان و ۹۰ دقیقه انیمیشن کسب و کار ارائه شد.

سرپرست بخش رویدادهای پارک فناوری پردیس با اشاره به حضور ۶۵ سخنران در پنل‌های بخش استیج این رویداد، افزود: در بخش اینوتکس پیچ نیز ۱۲۰ استارتاپ از ۶ استان ثبت نام کردند که از این تعداد ۱۲ تیم برتر به مرحله نهایی بر روی استیج ایده‌های خود را در برابر داوران ارائه کردند.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.