به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، منابع ناشناس دولتی به روزنامه تایمز گفتند که وزرای انگلیس نسبت به کارایی و مفید بودن یگان تانکهای این کشور شک دارند؛ یگانی که در حال حاضر شامل ۲۲۷ تانک “چلنجر ۲” و ۳۸۸ خودروی زرهی “ووریر” است.
این برنامههای ادعاشده در حالی مطرح میشوند که لندن به خاطر تمایلش به جنگ سایبری و هوایی، خودروهای زرهی سنگین را کنار میگذارد چرا که انتظار میرود جنگهای قرن بیست و یکم جنگهایی در بخشهای شهری با نقشآفرینی پررنگتر فنآوریهای سایبری در کنار عملیات فضایی و اطلاعاتی باشند.
گزارشات درباره مذاکرات حول محور برنامهها برای حذف یگان تانکهای انگلیس بخشی از سیاست خارجی و بررسی دفاعی این دولت هستند، گرچه به خاطر مشکلات مالی به وجود آمده در پی پاندمی کرونا به حالت تعلیق درآمدهاند.
یک منبع دولتی ناشناس به روزنامه تایمز گفت: ما میدانیم که تعدادی تصمیمات مهم باید به منظور حفاظت از امنیت بریتانیا و توازن مجدد منافع دفاعی برای مقابله با تهدیدات جدیدی که با آنها رو به رو هستیم، اتخاذ شوند.
سال گذشته نگرانیهایی از سوی پنی موردانت، وزیر دفاع وقت درباره اینکه این تانکها “قدیمی و از کار افتاده” هستند، مطرح شده بود.
در حال حاضر یگان تانکهای بریتانیا پایینتر از یگان تانکهای آرژانتین با ۲۳۱ تانک، آلمان با ۲۳۶ تانک و اوگاندا با ۲۳۹ تانک قرار دارد و یگان تانکهای روسیه، آمریکا و چین به ترتیب با ۱۲ هزار و ۹۵۰ ، ۶۳۳۳ و ۵۸۰۰ تانک در جایگاه اول تا سوم قرار دارند.
برنامه انگلیس تحت عنوان “بررسی یکپارچه” با هدف تعریف جاهطلبی دولت برای نقش انگلیس در جهان و اهداف استراتژیک بلندمدتش برای سیاست خارجی و امنیت ملی این کشور اعلام شده است. این برنامه دولت انگلیس به عنوان بزرگترین بررسی سیاست خارجه، دفاعی، امنیتی و توسعه از زمان پایان جنگ سرد توصیف شده است.
انتهای پیام