امیر طالبیان در گفتوگو با با اشاره به اینکه هر سال به برکت ماه محرم میزان تولیدات پرچم در شرکت رشد قابل توجهی دارد، بیان کرد: امسال با توجه به شرایط کرونایی کشور، پیشبینی ما مبتنی بر کاهش تولیدات بود، اما بر خلاف تصورات شاهد جنبش مردمی در سفارش و خرید پرچم بودیم به طوری که جمعی از هیئت داران سفارشات خود را ثبت کردند.
وی با اشاره به طرح هر خانه یک حسینیه که باعث شد خرید پرچم از سوی مردم افزایش یابد، افزود: شهرهای بسیاری برای فضاسازی محیط نسبت به سفارش پرچم اقدام کردند به طوری که شهر محلات و نیمور و شهرهای جنوبی کشور در این راستا سرآمد و زبانزد بودند و حتی این حجم سفارشات مردم دور از باورمان بود.
طالبیان با بیان اینکه امسال نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش تولید پرچم داشتیم، گفت: ۹۰ درصد پارچه و لوازم جانبی مورد مصرف ما تولید داخلی است، ولی رنگ مورد نیاز به دلیل اینکه توان تولید آن در داخل میسر نیست وارد میشود که تغییر قیمت دلار، هزینه تولید را افزایش داده و عملا این شرایط قدری نگران کننده است.
وی تصریح کرد: به دلیل این افزایش قیمتها، از ابتدای سال جاری تاکنون قیمت فروش ۳۰ درصد افزایش یافته است و این شرایط به سرمایه در گردش شرکت نیز آسیب زده به طوری که به دلیل برخی محدودیتها در تامین مواد اولیه بخشی از سفارشات پذیرفته نشد، در حالی که اگر سرمایه در گردش افزایش یابد، میتوان افزایش تولید و اشتغال را رقم زد.
مدیر شرکت تولید پرچم در خمین با تاکید بر اینکه تولیدکنندگان کوچک، خط مقدم اقتصاد کشور هستند، اما حمایت و پشتیبانی در خصوص آنها احساس نمیشود، اظهار کرد: در این شرایط تنها تلاش ما روشن ماندن چراغ این صنعت است در حالی که اگر حمایت شویم، میتوان با افزایش سرمایه، تولید و اشتغال را افزایش داد به همین دلیل خواستار حمایت از صنایع کوچک هستیم.
وی با اشاره به پویایی و در مدار تولید بودن واحد پرچم سازی خمین، افزود: اگر تسهیلات با نرخ سود چهار درصد در نظر گرفته شود، قطعا میتوان طرح توسعه شرکت را عملیاتی کرد، شرکت در سال ۹۵ دارای ۱۱۰ نفر پرسنل بود که امروز به ۴۵ نفر رسیده است و قطعا با حمایت بیشتر میتوان راندمان شرکت را ۴۰ درصد افزایش داد.
طالبیان با بیان اینکه این شرکت در سالهای اخیر یکی از واحدهای صادرکننده پرچم بویژه به عراق و افغانستان بوده است، اما در حال حاضر عملا صادراتی انجام نمیشود، گفت: با افزایش قیمت دلار شرایط امیدوارکنندهای برای صنایعی مانند ما ایجاد شد چراکه تصور ما بر این بود که تجار اقدام به واردات از چین نخواهند کرد و میتوان صادرات را در بازارهای کشورهای همسایه توسعه داد و بازار داخلی نیز رونق مییابد، اما چنین نشد.
وی بیان کرد: مقرر بود که به واحدهای تولیدی ارز نیمایی داده شود که متاسفانه این ارز به افراد خاصی تعلق گرفت و عملا با وجود تلاشهای بسیار، امکان استفاده پیدا نکردیم و همین باعث شد که روز به روز صادرات شرکت از رونق بیفتد.
مدیر شرکت تولید پرچم در خمین افزود: در حال حاضر میزان صادرات به ۱۰ درصد رسیده است که البته این میزان صادرات هم به شکل چمدانی است و اشخاص با مراجعه انفرادی اقدام به سفارش و خرید میکنند.
انتهای پیام