قاسمعلی حسنی در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه عرضه مواد غذایی به میزان کافیست ولی تقاضا کم شده،اظهار کرد: از ابتدای سال قیمت برخی از کالاها از ۱۰درصد تا ۱۰۰درصد افزایش یافت و همین امر باعث شد قدرت خرید مردم کاهش یابد.
وی با بیان اینکه چند نرخی شدن قیمت ارز مشکلات بسیاری ایجاد کرده است، گفت: هر افزایش قیمتی که در بازار رخ می دهد مربوط به نوسانات نرخ ارز است. بانک مرکزی اگر هیچ ارزی بابت واردات مواد غذایی تخصیص ندهد،تکلیف روشن می شود. اینکه عده ای ارز دولتی می گیرند و به عده ای نمی رسد راه را برای سودجویی باز می کند.
رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی اضافه کرد: افرایش قیمتی که از ابتدای سال در بخش حبوبات داشتیم ناشی از سودجویی و گرانفروشی است.کسانی که ارز دولتی دریافت می کنند چون از محدودیت تخصیص ارز خبر دارند محصولاتشان را به قیمت روز به فروش می رسانند.
حسنی در بخش دیگری از صحبت هایش با بیان اینکه هیچ کمبودی در برنج نداریم،اظهار کرد: وقتی برنج خارجی گران می شود طبیعتا برنج ایرانی نیز گران می شود و هردو بازار بر یکدیگر اثرگذارند.
وی در پایان گفت:چند نرخی شدن ارز یکی از مشکلات اساسی در افزایش قیمت کالاهاست.تنها راه این است که دولت از ارز دولتی دست بردارد و ارز واردات مواد غذایی تک نرخی شود.
انتهای پیام