بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد کاهش، به ۱۹۲۵ دلار و ۲۰ سنت رسید.
بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا با ۰.۴ درصد کاهش، به ۱۹۳۵ دلار و ۲۰ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز گذشته تا رکورد اندک ۱۹۱۱ دلار سقوط کرده بود اما نهایتا با هشت دلار و ۹۰ سنت معادل ۰.۵ درصد افزایش، در ۱۹۴۳ دلار و ۲۰ سنت بسته شده بود.
جفری هالی، تحلیلگر شرکت OANDA درباره روند بازار طلا گفت: قیمت طلا تحت تاثیر قوی ماندن ارزش دلار آمریکا پایین رفته است. افت بیشتر قیمت طلا به پایین مرز ۱۹۰۰ دلار در صورت قوی ماندن دلار و تصمیم خریداران طلا برای ماندن در حاشیه بازار بعید نیست. معامله گران در آسیا رویکرد محتاطانه ای در پیش گرفته اند و ترجیح می دهند بازار نیویورک گشوده شود و روشن شود آیا روند صعودی دلار آمریکا و ریزش بازار سهام ادامه پیدا می کند یا خیر.
شاخص دلار آمریکا در برابر رقیبانش به بالاترین حد در حدود یک ماه اخیر صعود کرد و طلا را برای خریداران غیرآمریکایی گرانتر کرد.
تنها عاملی که به نفع طلا شد، سقوط سهام فناوری بود که وال استریت را برای سومین روز متوالی با کاهش روبرو کرد و همچنین آزمایش یک واکسن کووید ۱۹ از سوی یک داروساز بزرگ به تاخیر افتاد.
نگاه سرمایه گذاران اکنون معطوف به نشست روز پنج شنبه بانک مرکزی اروپا شده است. انتظار نمی رود تغییر عمده ای در سیاست پولی این بانک مرکزی صورت بگیرد زیرا این بانک مرکزی با شدت به اقدامات محرک مالی برای تقویت اقتصاد آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا پرداخته است اما سرمایه گذاران منتظر پیش بینیهای تورمی مقامات بانکی اروپا هستند.
بر اساس گزارش رویترز، فعالان بازار منتظر نشست سیاست پولی بانک مرکزی کانادا در روز چهارشنبه هستند در حالی که نشست بعدی بانک مرکزی آمریکا هفته آینده برگزار می شود.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پلاتین ۰.۴ درصد نزول کرد و به ۸۹۷ دلار و ۹۴ سنت رسید. هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۸ درصد کاهش، به ۲۶ دلار و ۴۸ سنت رسید. هر اونس پالادیم ثابت بود و در ۲۲۷۴ دلار و ۶۳ سنت ایستاد.
انتهای پیام