حاجعلی بحری ضمن اشاره به نقش حائز اهمیت ناوگان حمل ونقل عمومی در تحقق توسعه پایدار اظهار داشت: شهر ملارد از مناطقی محسوب می شود که بخش عمده ای از ساکنان آن از لحاظ بضاعت مالی از توانمندی بالایی برخوردار نیستند.
وی همچنین افزود: بطور طبیعی در چنین شرایطی، میزان اقبال عمومی مردم به استفاده از اتوبوس های ناوگان حمل ونقل عمومی پر رنگ تر می شود.
عضو شورای اسلامی شهر ملارد عنوان کرد:۱۴۰ اتوبوس در این منطقه فعال بوده که از این تعداد قریب به ۱۰۰ دستگاه با فرسودگی مواجه است و لزوم نوسازی آن ها به شدت احساس می شود.
بحری با یادآوری اینکه از سال ۸۴ تاکنون هیچ اتوبوسی به ناوگان حمل ونقل عمومی شهر ملارد واگذار نشده است، گفت: اکثر قریب به اتفاق اتوبوس های فعال برای بخش خصوصی است.
وی افزود: تعدادی از اتوبوس هایی که تحت مالکیت شهرداری قرار داشت، بواسطه تعدیل نیروهای مدیریت شهری واگذار شد و در حال حاضر ۱۱ دستگاه اتوبوس در اختیار شهرداری قرار دارد.
عضو شورای اسلامی شهر ملارد افزود: برخی از اتوبوس ها از ظاهری سالم برخور دارند اما از لحاظ فنی و موتوری با مشکلات بسیاری روبرو هستند و برای فواصل طولانی نمی توان بر روی آن حسابی باز کرد.
بحری گفت: در حوزه تاکسیرانی نیز وضعیت موجود چندان رضایت بخش نیست و بخش عمده ای از ۴۰۰ تاکسی فعال در این شهر مستهلک و فرسوده هستند.
وی در خاتمه یادآور شد: برای نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی نامه نگاری های بسیاری با دستگاه های مسئول در دستور کار قرار گرفته و امیدواریم با گشایش های اعتبار و کمک نهادهای مرتبط، وضعیت ناوگان حمل ونقل عمومی این شهر بهبود یابد./ مهر