علی بهره مند در گفت و گو با با بیان اینکه در وضعیتی قرار گرفته ایم که ادامه فعالیت در صنف قنادی بسیار سخت شده است، گفت: به دلیل شیوع کرونا فروش شیرینی با افت شدیدی همراه شده است؛ به طوری که نسبت به سال قبل ۷۰ درصد افت فروش داشتیم. از آن طرف هم قیمت مواد اولیه مورد نیاز این صنف هم با افزایش افسار گسیخته همراه شده است.
وی ادامه داد: واحدهای این صنف دیگر توان فعالیت ندارند و برخی حتی مجبور به تعدیل نیرو شده اند.
رئیس اتحادیه صنف قنادان اضافه کرد: روغنی که یک ماه پیش ۱۷۰ هزار تومان خریداری می کردیم، به ۳۸۰ هزار تومان رسیده یا پودر کاکائوی ۳۰ یا ۴۰ هزار تومانی بیش از ۱۰۰ هزار تومان شده است و طبیعتا این موارد هزینه های تولید را بالا می برد.
وی با بیان اینکه از مسئولان تقاضا داریم جلوی افزایش بی سابقه قیمت مواد اولیه را بگیرند، گفت: از دولت درخواست می کنیم که نیم نگاهی به صنف قنادان داشته باشد، زیرا این صنف در حال از بین رفتن است.
رئیس اتحادیه صنف قنادان در پایان به قیمت انواع شیرینی مصوب تیرماه نیز اشاره کرد و گفت: قیمت شیرینی تر برای واحدهای درجه یک کیلویی ۴۸ هزارتومان، شیرینی دانمارکی، زبان، پاپیونی ۳۸ هزارتومان و کیک یزدی هم ۲۹ هزارتومان است.
انتهای پیام