stat counter
تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024
  • کد خبر : 171883
  • 09 مهر 1399 - 12:50
2

روند نزولی قیمت نفت تشدید شد

روند نزولی قیمت نفت تشدید شد

قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی تحت تاثیر دورنمای تیره تقاضا، به روند نزولی در پایین محدوده ۴۰ دلار ادامه داد و در آستانه ثبت نخستین کاهش ماهانه از آوریل قرار گرفت.

قلم | qalamna.ir :

بهای وست تگزاس اینترمدیت برای تحویل در نوامبر در بازار نیویورک ۰.۹ درصد کاهش یافت و به ۳۸ دلار و ۹۵ سنت در هر بشکه رسید. این شاخص روز سه شنبه ۳.۲ درصد سقوط کرده بود و از ابتدای سپتامبر تاکنون حدود ۹ درصد کاهش نشان می دهد.

بهای نفت برنت برای تحویل در نوامبر ۱.۱ درصد سقوط کرد و به ۴۰ دلار و ۵۹ سنت در هر بشکه رسید. این شاخص روز گذشته ۳.۳ درصد کاهش داشت و از ابتدای سپتامبر تاکنون بیش از ۱۰ درصد نزول داشته است.

مدیر گروه انرژی مرکوریا پیش بینی کرد مصرف جهانی نفت در حدود ۱۸ ماه بهبود پیدا خواهد کرد اما مدیر شرکت گانور و پی یر آندوراند، مدیر صندوق پوشش ریسک پیش بینی کردند روند احیای تقاضا برای نفت ممکن است حدود دو سال زمان ببرد. در این بین موسسه امریکن پترولیوم گزارش کرد ذخایر نفت آمریکا هفته گذشته کاهش پیدا کرده و ذخایر نفت کاشینگ اوکلاهاما که هاب تحویل معاملات وست تگزاس اینترمدیت است و ذخایر بنزین رشد کرده است.

طبق گزارش این گروه، ذخایر تجاری نفت آمریکا ۸۳۱ هزار بشکه کاهش یافت اما ذخایر کاشینگ ۱.۶۱ میلیون بشکه افزایش داشت. ذخایر بنزین ۱.۶۲ میلیون بشکه افزایش داشت که نخستین افزایش هفتگی در هشت هفته اخیر بود. آمار رسمی بعدازظهر روز جاری منتشر خواهد شد.

با افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ در اقتصادهای بزرگ جهان که تردیدها نسبت به بهبود مستمر تقاضا برای نفت را برانگیخته است، نفت برای ماندن در بالای مرز ۴۰ دلار به سختی تلاش کرده است. بازار همچنین با افزایش عرضه از سوی لیبی و گروه اوپک پلاس روبروست.

واندانا هاری، موسسه شرکت مشاوره انرژی واندا اینسایت در سنگاپور در این باره گفت: بازار نفت در پی اخبار افزایش موارد ابتلا، به وخیم شدن وضعیت تقاضا در زمستان متمرکز شده است. ازسرگیری تولید نفت در لیبی هم باعث شده دورنمای عوامل بنیادین تضعیف شود.

بر اساس گزارش بلومبرگ، راسل هاردی، مدیرعامل گروه ویتول در یک همایش جهانی گفت: مصرف روزانه نفت همچنان چهار تا میلیون بشکه کمتر از سطح پیش از شیوع ویروس کرونا مانده است. بن لوکاک، یکی از مدیران گروه ترافیگورا هم اظهار کرد در حال حاضر دشوار بتوان درباره قیمت نفت خوش بین بود.

شرکت ماراتون پترولیوم که بزرگترین پالایشگر نفت در آمریکاست، روز سه شنبه تعدیل مشاغل را آغاز کرد.

در این بین، معامله گران نفت به رویترز گفتند اوپک برای مقابله با افت تقاضا بعید است افزایش تولیدی که از ابتدای ژانویه سال ۲۰۲۱ برنامه ریزی کرده است را عملی کند.

عامل دیگری که معامله گران را مضطرب نگه داشته است انتخابات ریاست جمهوری نوامبر آمریکا است که نتایج آن تا شب انتخابات هم نامعلوم خواهد ماند.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.