زمانی که دولت یازدهم شروع به کار کرد، تعداد معدودی از روستاهای کشور دارای ارتباط اینترنتی بودند؛ اما دولت دوازدهم با تأکید بر «عدالت ارتباطی» که از مصادیق «عدالت اجتماعی» است گامهای بلندی در این زمینه برداشت. در همین راستا اتصال تمامی شهرها و اتصال تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار سراسر کشور به شبکه ملی اطلاعات و نسل سوم و چهارم تلفن همراه در دستور کار قرار گرفت.
همچنین در راستای تحقق «عدالت آموزشی» و بهمنظور بهرهمندی تمامی دانش آموزان کشور از مزایای آموزش مجازی، ۳۸ هزار و ۳۳۳ مدرسه شهری و ۳۸ هزار و ۶۷ مدرسه روستایی به پوشش شبکه هوشمند مدارس کشور خواهند پیوست.
در این راستا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که روز دوشنبه با حضور رئیسجمهوری و از طریق ویدئو کنفرانس، فاز نخست شبکه هوشمند مدارس کشور با اتصال بیش از ۷۶ هزار مدرسه به شبکه ملی اطلاعات بهطور رسمی آغاز به کار میکند.
بر اساس این گزارش، بهزودی تمامی مدارس کشور تحت پوشش شبکه هوشمند قرار میگیرند.
محمدجواد آذری جهرمی – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – سال گذشته از تفاهمنامهای با وزارت آموزش و پرورش برای اتصال تمامی مدارس کشور به شبکه ملی اطلاعات و هوشمندسازی آنها خبر داده بود. هرچند، شیوع کرونا در کشور و محرومیت استانها و مدارس روستایی از اتصال به اینترنت، اهمیت این موضوع را بیش از پیش آشکار کرد.
آذری جهرمی همچنین ۱۲ شهریورماه سال جاری، اعلام کرده که با همکاری وزارت آموزش و پرورش، کار اتصال پرسرعت و رایگان همهی مدارس کشور به شبکهی ملی اطلاعات به پایان رسید تا دسترسی همگانی به آموزش مجازی محقق شود.
انتهای پیام