stat counter
تاریخ : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024
  • کد خبر : 1739
  • 19 شهریور 1394 - 21:56
3

حمایت زندانی سابق آمریکایی در ایران از توافق هسته‌ای

زندانی سابق آمریکایی در ایران، توافق هسته ای با تهران را یک معامله سودآور برای همگان معرفی کرد.

قلم | qalamna.ir :
” سارا شورد” شهروند آمریکا که در هشتم مرداد ۱۳۸۸ به اتهام ورود غیرقانونی به خاک ایران بازداشت و ۴۱۰ روز بعد آزاد شد، تاکید کرد: توافق هسته ایران و آمریکا یک معامله سودآور برای همه است.
وی در گفت و گو با خبرگزاری اناتولی ترکیه گفت: ” این به نفع همه است که آتش دشمنی چند ده ساله مدت میان ایران و آمریکا خاموش شود گرچه موضوع حقوق بشر همچنان مشکل بزرگی در ایران است.”
سارا شورد که با میانجیگری عمان از ایران آزاد و به آمریکا برگشت ضمن تاکید بر ضرورت ادامه فشار واشنگتن بر تهران افزود:”می خواهیم مطمئن باشیم که مسیر عادی سازی روابط میان دو کشور بدون پرداختن به مسایل حقوق بشر و سه گروگان که به احتمال زیاد چهار نفر هستند، پیش نخواهد رفت.”
سارا شورد با دو تن از همراهان آمریکایی خود در سال ۱۳۸۸ به اتهام جاسوسی در مرز ایران و عراق بازداشت شد.
مسئله زندانیان آمریکایی در ایران یکی از مسائلی است که جمهوری خواهان مخالف توافق هسته ای از آن به عنوان بهانه ای برای فشار علیه ایران استفاده کردند.
آنان با اعمال فشار به ایران خواهان آزادی زندانیان شدند.
عصر ایران، این مسئله از سوی کاندیدای پر طرفدار امریکایی ” دونالد ترامپ” مورد استفاده قرار گرفت. وی تاکید کرد: “ما چهار زندانی در ایران داریم که باید از طرف ایرانی خود می خواستیم انها را آزاد کند زیرا این افراد اصلا نباید ایران باشند.”
این در حالی است که دیدگاه شورد با ترامپ متفاوت است.
وی نسبت به مرتبط کردن سرنوشت زندانیان آمریکایی به توافق هسته ای هشدار می دهد و تاکید می کند که این مساله نتایج وخیمی به دنبال خواهد داشت.
شورد با بیان این که ” این بدین معناست که آنان هیچ گاه آزاد نخواهند شد” تصریح کرد: ” مقامات آمریکایی تمام تلاش خود را در جهت آزادی زندانیان به کار گرفتند.”
وی با تاکید بر این که موفقیت توافق هسته ای می تواند زمینه آزادی این افراد را فراهم کند افزود: ” قطعا توافق هسته ای برای زندانیان آمریکایی که هنوز هم در ایران به سر می برند خبر خوشی است. امیدوارم برای زندانیان سیاسی ایران که با مسایل حقوق بشر و دموکراسی در ایران مبارزه کردند نیز خوب خواهد بود.”

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.