خبرنگار قلم از کرمانشاه، مهندس علی اصغر خزلی در نشست با اصحاب رسانه در خصوص پروژه خیابان غذا اظهار داشت: امروزه موفقیت شهرها در رقابت های مکانی و بین شهری وابستگی بسیار مهمی به توانایی ارائه تصویری جذاب ازخود دارد، مکان ها و فضاهای شهری به عنوان کلیدی ترین عواملی که این نقش را برعهده دارند از جایگاه ویژه ای در ساختار رقابت های شهری برخوردار می باشند.
وی افزود: این طرح با هدف بررسی یک گونه از این مکان ها و فضاهای شهری یعنی مسیرهای پیاده گردشگری در صدد این است که مؤلفه های کیفی مطلوبیت بخش این گونه از فضاهای شهری را در شهر کرمانشاه باز بشناساند.
رئیس سازمان سرمایهگذاری و مشارکت های مردمی شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: در همین راستا تلاش های قابل توجهی برای خلق فضاهای شهری جذاب و همچنین بهبود محیط شهری جهت جذب دیدارگران شهری، گردشگران شهری، سرمایه گذاران، نیروی کار و صاحبان مشاغل در حال شکل گیری است، بنابراین به عنوان بخشی از این بازنگری در نقش شهرها و اهمیت یافتن فضاهای شهری جذاب، توجه و تمرکز فزاینده ای به کیفیت محیط شهری و مؤلفه های شکل دهنده و ارتقا دهنده آن به عنوان عامل بنیادین در جذب گردشگر، سرمایه و نیروی کار شده است.
خزلی خاطر نشان کرد: مسیرهای پیاده گردشگری به عنوان یک گونه از انواع فضاهای شهری مکان هایی می باشند که فعالیت انتخابی گردشگری شهری را در خود جای می دهند، از این رو بلوار سراب قنبر به دلیل برخورداری از نظر مؤلفه های کیفیت مسیرهای پیاده گردشگری در شهر کرمانشاه به عنوان مسیر مطلوب پیاده راه گردشگری انتخاب گردید.
این مسؤل ادامه داد: یکی از اهداف این طرح دستیابی به مؤلفه های تأثیرگذار کیفیت محیطی بر میزان مطلوبیت مسیر گردشگری پیاده در بلوار سراب قنبر بر اساس معیارها و زیر معیارهای مؤلفه های کیفیت فضایی مسیرهای پیاده گردشگری می باشد.
وی تاکید کرد: بلوار سراب قنبر در جنوب غربی کرمانشاه و در منطقه ای به همین نام واقع شده است، این محله پیشتر روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان کرمانشاه به شمار می آمد که با افزایش ساخت و ساز و توسعه شهر کرمانشاه به تدریج در حریم شهر قرار گرفته و به یک محله در بافت منطقه ۴ شهرداری کرمانشاه تبدیل شد.
رئیس سازمان سرمایهگذاری شهرداری کرمانشاه گفت: محدوده مورد نظر که جهت طرح پیاده راه گردشگری در بلوار سراب قنبر قرار گرفته از شمال به بلوار خلیج فارس و در جنوب به بلوار مروارید منتهی می شود، طول مسیر انتخابی حدود ۲۲۰ متر بوده که به دلیل فرم کمانی و انحنا در کمترین قسمت دارای عرض ۷ متر و بیشترین عرض آن در طول مسیر ۱۴ متر و مساحت مکان مورد نظر حدود ۲۳۰۰ متر مربع است.
وی در خصوص اهداف اجرای این پروژه بیان کرد: احیا سیما و منظر شهری، جذب گردشگر، ایجاد محیط سالم فرهنگی، تنوع در ساختار مسیر گردشی، ایجاد واحدهای اقتصادی زودبازده با سرمایه اندک و قابلیت استفاده برای تمام اقشار جامعه از جمله اهداف اجرای این پروژه می باشد.
خزلی با بیان اینکه این پروژه از اواسط تیر ماه ۹۹ شروع و پیش بینی می شود در اواخر فصل پاییز افتتاح شود، درخصوص کاربری های این پروژه بیان داشت: انواع غذا و نوشیدنی، فرهنگی، تفریحی و … از جمله کاربری های این پروژه است.
رئیس سازمان سرمایه گذاری شهرداری با معرفی امکانات موجود در این پروژه خاطر نشان کرد: دفتر مدیریت و اداری، نگهبانی و حفاظت ۲۴ ساعته، دوربین های نظارتی در داخل و خارج مجموعه، ۳۴ واحد دکه و غرفه با انشعابات، ۸ عدد طافی (چرخ دستی) با طراحی خاص، سینما ۷ بعدی، اینترنت رایگان (WIFI)، دستگاه های عابربانک (POS)، فضای تفریح کودکان، بازی های کامپیوتری، سیستم نورپردازی مدرن، مسیر طراحی شده پیاده، آب نما و آتش نما، مبلمان شهری، فضای سبز، سرویس بهداشتی و اتاق تعویض کودک، خدمات و نظافت، سیستم اطفا حریق، فضای تبلیغات محیطی از جمله امکاناتی است که در این پروژه تعریف شده و ساخته می شود.
وی در پایان گفت: این پروژه توسط گروه مهندسی «کای دای» در حال اجراست و طبق زمانبندی صورت گرفته انتهای فصل پاییز به بهرهبرداری میرسد.