دکتر رسول سراییان در نخستین رویداد ریورس پیچ ۳S مرکز نوآوری تحول دیجیتال در صنعت فولاد با بیان اینکه تحول دیجیتال به توانمندسازی فولاد مبارکه اصفهان منجر می شود، در ادامه اظهار کرد: در طرح دیجیتال فولاد مبارکه اصفهان چند شعار تعریف شده است که از آن جمله فولاد فردا هوشمند از سنگ تا رنگ است که کل ارزش فولاد را شامل می شود.
وی با بیان اینکه چالشهای صنعت فولاد روند بین المللی و جهانی دارد، گفت: این صنعت و فناوری نوظهور می تواند فولاد مبارکه اصفهان را در سال ۱۴۰۴ به کارخانه هوشمند در سطح جهانی تبدیل کند.
مدیر عامل شرکت ایریسا با بیان اینکه مهم ترین بخش در این طرح نوآوری، نقش آفرینی و بهره گیری از شرکتهای نوپاست، افزود: مرکز تحول دیجیتال فولاد در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بنیان نهاده شده است تا در مسیر پرتلاطم از پشتوانه محکمی برخوردار باشد.
دکتر سراییان مهم ترین اقدام را ترجمه چالشهای این صنعت به زبان شرکتهای استارتاپی دانست و گفت: طی ۳ ماه ۷ چالش و مسأله فولاد مبارکه اصفهان ترجمه و به این رویداد آورده شد.
وی تحلیل بهره وری خطوط تولیدی فولاد مبارکه با استفاده از ابزار هوش مصنوعی، اندازه گیری ضخامت نسوز پاتیل در حالت گرم را دو چالش مطرح در صنعت فولاد مبارکه برشمرد و افزود: نمونه طراحی و ساخت دو قلوی دیجیتال در فولاد مبارکه، لجستیک هوشمند، کاربردهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در حوزه SIEM برای شناسایی تهدیدات و حملات از دیگر چالشهاست.
مدیر عامل شرکت ایریسا با بیان اینکه ایجاد پلتفرم امن و شفاف برای ارتقاء امنیت و شناخت در فرآیند خرید فولاد مبارکه با استفاده از فناوری بلاک چین و محاسبه چند طرفه امن را از دیگر چالشهای مطرح دانست و گفت: آخرین چالش کاربرد AR/VR در Tele/Self Asistance است.
دکتر سراییان با بیان اینکه ۴ مدل اصلی همکاری فولاد با استارتاپها تعریف شده است، یادآور شد: انتقال فناوری و مالکیت فکری، سرمایه گذاری، حمایت مالی در تولید و توسعه محصول و پیش خرید محصول، ۴ مدل همکاری تعریف شده اند.
به گفته وی، ۴۰۰ استارتاپ برای همکاری با فولاد مبارکه اصفهان آماده هستند.
در ادامه این مراسم مهندس عظیمیان، مدیر عامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان این رویداد را سرآغاز حرکت به سمت فولاد مبارکه هوشمند در کلاس جهانی در سال ۱۴۰۴ دانست و گفت: در این مسیر راه پر پیچ و خمی را باید طی کنیم.
وی با بیان اینکه قصد داریم با این حرکت نوآورترین شرکت در صنعت فولاد و بلکه همه صنایع کشور باشیم، افزود: در این مسیر از یاری جوانان در شرکتهای دانش بنیان و شرکتهای استارتاپی استفاده می کنیم.
انتهای پیام