دکتر رضا غفارزادگان، سرپرست پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی بیان کرد: صادرات بعنوان موتور محرکه اقتصاد کشور در بازارهای جهانی، نقش مهمی را ایفا می کند که توسعه صادرات غیرنفتی بعنوان یک استراتژی مهم، میتواند از جمله روش های دستیابی به رشد مستمر اقتصادی باشد.
غفارزادگان افزود: بی توجهی کامل به صنعت گیاهان دارویی باعث صدور گیاهان دارویی خام به کشورهای مختلف و ورود محصولات فرآوری شده و داروهای گیاهی به کشور شده است که می توان با توجه به ارزش افزوده اندک صادرات به روش خام فروشی، صادرات محصولات فرآوری شده گیاهان دارویی و داروهای گیاهی با ارزش افزوده بالاتر را جایگزین کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: یکی از اهداف سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی، قرار گرفتن در بین ۱۰ کشور اول جهان با افزایش صادرات در زمینه گیاهان دارویی و فرآوردههای گیاهی است که در این راستا پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی به منظور دستیابی یه این هدف برای اولین بار موفق به اخذ مجوز صادرات ۱۳ محصول دارویی تولید شده در این پژوهشکده از سازمان غذا و دارو شد.
روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، غفارزادگان ابراز امیدواری کرد که این پژوهشکده بتواند با دارا بودن پتانسیلهای فراوان، در مسیر توسعه صادرات فرآورده های گیاهان دارویی گامهای مؤثری بردارد.
انتهای پیام