قلم از کرمانشاه، سرهنگ علی کسانی اظهار داشت: یکی از شهروندان با مراجعه به پلیس فتا عنوان کرد در حالی که کارت بانکیش نزد خودش بوده مبلغی به مقدار بیش از ۵۵۰ میلیون ریال از حساب بانکیاش برداشت شده است.
وی افزود: پس از دریافت این گزارش و همچنین تشکیل چند فقره پرونده مشابه با موضوع برداشت غیرمجاز از حساب با روش مشابه، تحقیقات اولیه در خصوص چگونگی برداشت از حسابها به صورت ویژه در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.
سرهنگ کسانی ادامه داد: تحقیقات اولیه حاکی از آن بود که برداشت غیر مجاز از حسابها به روش اسکیمر صورت گرفته و فرد کلاهبردار با مبالغ برداشت شده اقدام به خرید در فروشگاههای استانهای دیگر کرده است.
این مقام انتظامی تصریح کرد: اسکیمر دستگاهی است که از طریق آن مجرم اقدام به کپی برداری از کارت بانکی و سپس ایجاد یک کارت مشابه می کند، باید توجه داشت این دستگاه رمز کارت را کپی نکرده و رمز توسط خود قربانی در اختیار مجرمان قرار می گیرد.
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه بیان کرد: پس از اقدامات گسترده سایبری و بررسی های تخصصی افسران این پلیس در کمتر از چند روز محل فعالیت مجرمان که ۴ نفر بودند شناسایی و مشخص شد آنها در نقاط مختلف شهر و در پوشش فروش میوه کارت های عابربانک قربانیان را کپی کردهاند.
سرهنگ کسانی گفت: با هماهنگی مرجع قضایی و در عملیاتی غافلگیرانه اعضای این باند دستگیر و تعدادی دستگاه مینی اسکیمر، گوشی تلفن همراه و اطلاعات ۶۰ کارت بانکی متعلق به اشخاص مختلف کشف شد.
وی به شهروندان توصیه کرد: برای جلوگیری از کلاهبرداری و سرقت های مشابه و افزایش آگاهی های عمومی به شهروندان توصیه میشود از ارائه اطلاعات مالی و بانکی خود از قبیل شماره حساب، شماره کارت و اعلام رمز آنها به افراد غیرخودداری کنند.
رئیس پلیس فتا در پایان تاکید کرد: پلیس فتا از طریق وب سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی یا شماره تماس ۰۸۳۲۱۸۲۱۹۲۱ پاسخگوی سوالات و مشکلات سایبری شهروندان است.