، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، جلیل کوهپایهزاده، در نشست ستاد بحران کرونا دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به تلاش خالصانه و شبانهروزی کارکنان بهداشتی و درمانی برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا و خدمت رسانی به بیماران افزود: ظرفیت مراکز درمانی ما در حال تکمیل شدن است و اگر میزان ابتلای بیماران جدید کنترل نشود، دچار مشکل میشویم.
ردیابی بیماران مبتلا به کرونا (تریسینگ بیماران) با پایش سلامت خانواده بیماران کرونایی مراجعه کننده به مراکز درمانی، به طور ویژه در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار گرفت.
در این نشست مقرر شد با توجه به آمار بالای ابتلاء و تلفات بیماران کووید – ۱۹ برای کنترل بیماری، سلامت اعضای خانواده افراد مراجعه کننده به مراکز درمانی با اقدام معاونت بهداشت و همکاری بسیج جامعه پزشکی رصد و در صورت ابتلای سایر اعضای خانواده کار قرنطینه و درمان آنان پیگیری شود.
تشکیل تیم علمی برای بررسی عملکرد مراکز درمانی، اثر بخشی پروتکلها و داروهای مصرفی هر بیمارستان و تیمهای درمانی، استفاده از ظرفیت تخصصی دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه و ورود جدی تر پدافند غیر عامل دانشگاه در مدیریت بیماری، از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.
خدمات بهداشتی و درمانی بیش از پنج میلیون نفر از اهالی غرب شهر تهران و شهرستانهای شهریار، رباط کریم، بهارستان، ملارد و قدس به عهده دانشگاه علوم پزشکی ایران است.