اپیگالوکتشین گالات، مادهای شیمیایی است که به چای سبز خاصیت آنتی اکسیدانی میبخشد و به لاغری کمک میکند. اما تحقیقی که در سال ۲۰۱۲ توسط دانشگاه اولیورا انجام شد ثابت کرد که مقدار کمی از این ماده در چای کیسهای تجاری وجود دارد. این مطالعه وجود ۱.۰۹ تا ۲.۲۹ میلی گرم محلول اپیگالوکتشین در هر کیسه چای سبز را تأیید کرد که بسیار کمتر از مقدار موثر برای تولید فعالیت درمانی آنتی اکسیدانی است.
حاوی گرد و غبار و علفهای هرز هستند
برگهای چای موجود در کیسههای چای بسیار ریز هستند؛ زیرا فرآیند بسته بندی ایجاب میکند تا برگهای چای به ذرات کوچک تبدیل شوند. دامنه این ذرات از ۰.۲ تا ۱.۵ میلی متر است که به نوبه خود گرد و غبار زیادی تولید میکند. در نتیجه ترکیبات چای سبز با رطوبت و اکسیژن واکنش نشان داده و باعث میشوند کیفیت چای به سرعت از بین برود.
برای محیط زیست مضر است
کیسههای چای از پلاستیک ساخته شده اند، در نتیجه از بین نرفته و محیط زیست را تهدید میکنند. طبق کمیته حسابرسی محیط زیست ایالات متحده، کیسههای چای سبز به دلیل مواد غیر قابل بازیافتی که دارند منبع اصلی آلودگی سیستم آب هستند.
قسمت منگنه شده کیسه چای ممکن است مضر باشد
آیا توجه کرده اید که چگونه کیسه چای با نخ منگنه میشود؟. هنگامی که کیسه را به طور مکرر در فنجان آب فرو میکنید، آن منگنه میتواند یک طعم فلزی ظریف به چای اضافه کند. این نه تنها خطرناک است، بلکه اثربخشی چای را نیز از بین میبرد.