stat counter
تاریخ : سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024
  • کد خبر : 18855
  • 17 آذر 1394 - 11:46
3

دویچه وله: گوشت حلال در سوپرمارکت‌های اتریش بار دیگر بحث‌برانگیز شد

صدها کاربر دیگر هم بر روی این صفحه اعلام کرده‌اند که دیگر از فروشگاه‌های «مرکور» خرید نخواهند کرد.

قلم | qalamna.ir :

پس از آنکه فروش گوشت حلال در اتریش به یک کارزار نفرت پراکنی علیه فروشگاه‌های زنجیره‌ای «اشپار» در شبکه‌های اجتماعی منجر شد، این فروشگاه، فروش محصولات حلال را قطع کرد.

خبرگزاری صدا و سیما به نقل از بخش فارسی پایگاه اینترنتی شبکه «دویچه وله»، فروشگاه زنجیره‌ای «اشپار» که یکی از بزرگترین فروشندگان کالا در اتریش است‌، قصد داشت با فروش گوشت حلال میزان استقبال مشتریان خود از «طعام حلال» را بیازماید.

این فروشگاه اما با کارزاری روبرو شد که آن را به حمایت از جهاد اسلامی متهم کرد. به این ترتیب، موضوعی که تاکنون بیشتر دغدغه تشکل‌های حمایت از حیوانات بود، اینک دستاویز بیگانه‌ستیزان قرار گرفت.

پس از فروشگاه «اشپار»، کارزار نفرت، این بار گریبان‌گیر فروشگاه‌های «مرکور» شد. گروه «روه» که فروشگاه‌های مرکور‌، بیلا، پنی و بی‌پا از مارک‌های آن هستند، چند سال است گوشت حلال را وارد سبد کالای فروشگاه‌های خود کرده ‌است.

این گروه هفته گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد هیچ تصمیمی برای تغییر کالاهای عرضه شده در فروشگاه‌های خود ندارد و به فروش گوشت حلال ادامه خواهد داد. اما صفحه فیسبوک این شرکت به خصوص پس از عقب نشینی «اشپار» مملو از کامنت‌های نژادپرستان شد.

برای مثال یک کاربر در فیسبوک «مرکور» نوشت: «من از این بعد فقط از اشپار خرید خواهم کرد. اشپار می‌داند که ما اتریشی‌ها چه چیزهایی را دوست داریم. عده‌ای کودن ما را نازی می‌نامند. اصلا نازی یعنی چه؟ ها ها ها!!

صدها کاربر دیگر هم بر روی این صفحه اعلام کرده‌اند که دیگر از فروشگاه‌های «مرکور» خرید نخواهند کرد.

کارزار نفرت علیه «مرکور» نشان از بی‌اطلاعی کاربران فعال در این عرصه است، چرا که «مرکور» تمام محصولات گوشتی خود را از کشتارگاه‌هایی تامین می‌کند که حیوان را پیش از کشتن، بی‌حس می‌کنند. این روش از سوی بسیاری از موسسات اسلامی در اتریش به عنوان روشی منطبق با ذبح اسلامی پذیرفته شده است.

البته کاهش عرضه گوشت حلال در فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ در نهایت به نفع فروشندگان کوچکی خواهد بود که محصولات عربی و یا ترکی عرضه می‌کنند.

اما در کل حذف محصولات حلال از سبد کالای فروشگاه‌های اتریشی می‌تواند برای مسلمانان این کشور پیامی در این راستا باشد‌ که کشورشان آن‌ها را نمی‌پذیرد.

اریک فری، یک وبلاگ‌نویش اتریشی در این‌باره می‌نویسد: «فروش گوشت حلال در اتریش یک حرکت نمادین است که به مسلمانان این کشور نشان می‌دهد آنها به این جامعه تعلق دارند، کسانی که برخی از آن‌ها نسل‌هاست در اتریش زندگی می‌کنند.»

هشتگ: , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.