انجام این تعمیرات برپایداری شبکه های برق تاثیرگذار خواهد بود. همچنین با توجه به اینکه شبکه های برق ایران همواره در معرض آسیب های طبیعی است، این برنامه به منظور حفظ پایداری شبکه های برق، تعمیرات سراسری را پیش بینی شده است.
متولی زاده – مدیر عامل توانیر – در مراسم امروز که به همین بهانه برگزار شد، گفت: این تعمیرات به صورت پیشگیرانه انجام می شود و هدف از آن برقدار کردن شبکه و برقرسانی مطمئن به مشترکان در کوتاه ترین زمان ممکن به هنگام بروز مشکلات و بحران های طبیعی است.
وی با بیان اینکه در دور نخست تعمیرات، ۱۳۰۰ کیلومتر شبکه، اصلاح و بازسازی خواهد شد، اظهار کرد: این برنامه تا دو روز ادامه خواهد یافت و در این مدت گروه های عملیاتی، علاوه بر سنجش آمادگی خود، نقاط آسیب دیده شبکه را تعمیر و اصلاح خواهند کرد.
اولویت در تعمیرات، اصلاح کانون های خطر باشد
همچنین در این برنامه غلامعلی رخشانی مهر – معاون هماهنگی توزیع توانیر- با تاکید بر اینکه این تعمیرات پیشگیرانه برای حفظ پایداری شبکه برق بسیار با اهمیت است، گفت: در این دور از تعمیرات باید به گونه ای عمل شود که کانون های خطر و مناطق آسیب پذیر شبکه، اصلاح و بازسازی شود.
وی با بیان اینکه این برنامه باید در نهایت منجر به کاهش خاموشی ها و افزایش پایداری شبکه برق شود، گفت: با توجه به این که تعمیرات روی خط گرم و شبکه های برقدار انجام می شود، تمام نکات ایمنی را برای جلوگیری از بروز حادثه در هنگام انجام کار باید رعایت شود.
وی همچنین بر لزوم رعایت تمام پروتکل های بهداشتی نیز تاکید کرد و گفت: این برای نخستین بار در کشوراست که تمام برنامه های تعمیراتی شبکه های توزیع برق در همه استان ها منسجم و در دو روز کاری انجام می شود.
رخشانی مهر اضافه کرد: از این پس مشترکان در سراسر کشور می توانند با بهره گیری از اپلیکیشین برق من و تلفن ۱۲۱، مشکلات شبکه و نقاط آسیب دیده یا کانون های خطر را گزارش کنند.
مسعود صادقی – مدیرکل نظارت بر توزیع توانیر – نیز در این خصوص گفت: دراین مانور سراسری تعمیرات شبکه های فرسوده توزیع برق، بیش از ۳۹۰۰ نیروی تخصصی در قالب ۱۳۲۷ اکیپ عملیاتی حضور خواهند داشت.
مدیرکل نظارت برتوزیع توانیر تبدیل شبکه های سیم مسی به کابل خود نگه دار، رفع اتصالات سست، بهسازی وضعیت در پست ها، تابلوها، شالترها و دریچه پایه های فلزی را از جمله محورهای این مانور سراسری عنوان کرد و افزود: ترمیم و بازسازی ارتینگ شبکه، اصلاح و نوسازی جعبه انشعاب و کابل سرویس انشعاب، به سازی روشنایی معابر و رفع خاموشی و متعادل سازی بار ترانسفورماتورهای توزیع از دیگر محورهای این مانور است.
صادقی با بیان این که براساس برنامه ریزی صورت گرفته فازهای بعدی تعمیرات و بازسازی شبکه های توزیع برق کشور در پنجشنبه و جمعه آخر ماه های پیش رو ادامه خواهد یافت، در خصوص اهمیت اجرای این برنامه گفت: انجام این کار با توجه به در پیش رو بودن زمستان و احتمال بروز بحران های طبیعی مانند بارش باران، برف ، سیل و… بسیار با اهمیت است و می تواند باعث افزایش پایداری شبکه از طریق مقاوم سازی، کاهش مدت زمان رفع مشکلات و به مدار آمدن مجدد شبکه در زمان وقوع بحران شود.
انتهای پیام