غلامحسین رنجبر گفت : رویکرد مرکز جامع درمان اعتیاد ، رویکرد درمانی اجتماع محور و استمرار درمانی است.
وی با اشاره به خصوصیت این طرح درمانی بیان کرد: خصوصیات این طرح درمانی آن است که نسخه واحد برای افراد مختلف نوشته نمی شود بلکه برای هر فرد نسخه خاصی نوشته می شود.
رنجبر افزود: استفاده از روشهای مددکاری اجتماعی و حمایتهای خانواده فرد دارای معتاد در این الگو مد نظر قرار دارد. همچنین روشهای خانواده درمانی و گروه درمانی و استفاده از گروههای همتا نیز در این زمینه نقش قابل توجهی دارند.
وی اذعان داشت: در این مراکز افراد به مدت ۴ ماه حضور مییابند و سم زدایی برای آنها انجام میشود؛ ماده آگونیستی برای آنها جایگزین نمیشود و درمان به صورت پرهیز مدار است. پس از آن نیز افراد به مدت ۸ ماه به طور سرپایی مراجعاتی خواهند داشت.
مدیرکل بهزیستی هرمزگان در پایان خواستار تعامل و همراهی سازنده دستگاه های متولی و همکار برای دستیابی هرچه بهتر به اهداف در این خصوص شد و ابراز امیدواری کرد : با حمایتهای شغلی که در این الگو مد نظر قرار می گیرد و فعالیت های فیزیکی، کاری و حرفه آموزی که در خلال حضور افراد در این مرکز صورت می گیرد، موجب پایداری بیشتر این طرح در افراد شود و میزان عود در این افراد به حداقل کاهش یابد.
احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن بازدید از بخشها و قسمتهای مختلف این مرکز اظهار داشت: سازمان بهزیستی یکی از دستگاههای مهم و تاثیرگذار در حوزه پیشگیری و درمان اعتیاد است.
نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد : به نظر میرسد باید در زمینه درمان اعتیاد و تشویق افراد دارای اعتیاد به ترک مواد مخدر از روشهای علمی و تجربیات روز دنیا بهره جست بنابراین راه اندازی مراکز جامع درمان اعتیاد بی شک گامی بزرگ در دستیابی به این مهم خواهد بود .
لازم بذکر است مریم یگانه مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان با همراهی اسما کریمی مدیرکل اداره آموزش فنی و حرفه ای استان و عباس امینی زاده شهردار بندرعباس به اتفاق هیات همراه نیز از دیگر بازدیدکنندگان مرکز جامع درمان اعتیاد بودند .
گفتنی است این بازدیدها به منظور استفاده از ظرفیت این دستگاهها برای مرتفع نمودن مشکلات این مرکز و ارائه خدمات به افراد دارای اعتیاد صورت گرفته است.
انتهای پیام/