stat counter
تاریخ : شنبه, ۱۵ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 4 January , 2025
  • کد خبر : 200899
  • 13 آذر 1399 - 22:03
4

طالبان را جنبش اصیل می‌خوانند و روزی با داعش نیز هم کاسه می‌شوند

قلم | qalamna.ir :
گروه سیاسی: اخیر یک نماینده مجلس شورای اسلامی، گروه ارتجاعی و تروریستی طالبان را بک جنبش اصیل معرفی کرد!

این در حالی است که قاطبه ملت افغانستان و افکار عمومی جهانیان، طالبان را گروهی تروریستی و بیرحم و واپسگرا می‌دانند. گروهی که سالهاست برای رسیدن به قدرت در افغانستان بمب‌گذاری می‌کند و شهروندان عادی را قتل‌عام می‌کند. طالبان حتی تحصیل دختران را حرام می داند و بارها به مدارس دخترانه حملات تروریستی کرده و صدها دانش آموز و معلم را به قتل رسانده است. حال چنین گروهی چگونه می‌تواند یک جنبش اصیل باشد، سئوالی است که این راه‌یافته به مجلس باید پاسخش را بدهد

در همین زمینه حسین دهباشی فعال رسانه‌ای در توییتی نوشت: جاهلانی که طالبان را جنبش اصیل می‌خوانند روزی با داعش نیز هم کاسه می‌شوند.

سایت صبح ما نوشت: اخیرا احمد نادری، نماینده مجلس، گروه طالبان را که در دهه های اخیر جان هزاران نفر از مردم افغانستان را گرفته و در عملیات های انتحاری مختلفی دست داشته، جنبش اصیل منطقه با زمینه قوم پشتون دانست و نوشت: «همکاری با طالبان می تواند به گسترش ثبات در جامعه افغانستان و جلوگیری از نفوذ گروه هایی همچون داعش منجر شود.» او در ادامه توئیت خود نوشت: «حضور در سفارت جمهوری اسلامی ایران در دوحه را بایستی به فال نیک گرفت. همکاری با آنان می تواند به گسترش ثبات در جامعه افغانستان و جلوگیری از نفوذ گروه هایی همچون داعش منجر شود.‌ نباید در دام بازنمایی های اشتباه رسانه های آمریکایی از آنان بیفتیم.»
 
اظهارنظر نسنجیده این نماینده مجلس درخصوص طالبان تناقضی عجیب با روایت اقتباس شده زیر از یک پایگاه مستقل افغان دارد که درباره تنها یکی از جنایات وحشتناک طالبان در افغانستان نوشته شده است: «سیدرضا موسوی یکی از شهروندان تعریف می کند وقتی پای طالبان به منطقه ما(مزارشریف) رسید، دیدم هر کسی را که پیش شان می آمد، به گلوله می بستند، محل کارم نزدیک خانه ام بود بناء به خانه پناه بردم و طالبان تلاشی خانه به خانه را شروع کردند و بعد از اینکه به داخل خانه ما شدند مرا با خود شان در یک پوسته که بنام پوسته سلمان است و آثار آن پوسته هنوزهم در سرک چهل متره یولمرب وجود دارد، بردند.
آقای موسوی با ابراز اینکه خدا به من در زمان طالبان عمر دوباره داد افزود: اول می خواستند من و چندین نفردیگر را که گرفته بودند در همانجا به قتل برسانند که ناگهان یکی از قوماندان های این گروه آمد و با زبان پشتو به همدیگر گفتند که اگر همه این ها را بکشیم، وقتی حکومت را در این جا برقرار کردیم، کی ها کارهای ما را انجام بدهند این باعث شد که ما زنده بمانیم.
او در بخش دیگری از روایت خود به برخورد خشونت بار طالبان با شیعیان اشاره کرد و گفت:« ما را در داخل کانتینر به سوی شبرغان انتقال می دادند، در داخل کانتینر اکثرا از مردم اهل تشیع بودند شامل جوان، نوجوان و محاسن سفید بودند شمار زیادی در داخل کانتینر به اثر نرسیدن هوا در راه جان باختند. شاهد بودم وقتی که از دیگر اقوام را طالبان می گرفتند و زمانی بزرگان شان می آمدند، آنها را به ضمانت رها می کرد ولی از مردم اهل تشیع را، هم ضمانت کننده را دست گیر می کردند هم بندی ها را شکنجه می نمودند.»
اظهارات نماینده مجلس در تمجید از رفتارهای تروریستی طالبان در حالی رخ می دهد که اداره امنیت ملی افغانستان سه روز قبل خبری تکان دهنده را اعلام کرد. این اداره آورده است که «شورای کویته طالبان به اعضای این گروه تروریستی دستور داده تا تجمعات مردمی را هدف حمله های تروریستی قرار دهند و از پذیرش مسئولیت خودداری کنند.»
این گروه تروریستی تاکنون کودکان بیشماری را قربانی کرده است. ۱۴ مرداد امسال بود که تروریست های طالبان طی یک عملیات مشترک در ولایت سرپل و در روستای میرزا اولنگ دست به کشتار شیعیان زدند و به روی مردم بی گناه آتش گشودند و ۶۰ تن از ساکنان روستا که بیشتر از زنان و کودکان بودند را قتل عام کردند و بیش از ۱۵۰ خانواده را گروگان گرفتند و باعث آوارگی صدها تن شدند.
تصویر زیر گوشه ای از جنایات طالبان در میرزااولنگ را به نمایش می گذارد.
   
تصویر زیر نیز یکی از جنایات گروه تروریستی طالبان علیه مسافران بین شهری را نشان می دهد که مربوط به ۱۲ خرداد سال ۹۵ است. این جنایت در میان راه ولسوالی علی آباد و ولایت قندوز رخ داد.
  
جای تاسف دارد که نماینده مجلس ایران بدون توجه به پیشینه گروه طالبان، آن را جنبش اصیل منطقه می خواند. باید پرسید چگونه ممکن است جنایات رخ داده سالیان اخیر که عموما مسئولیت آنها از سوی گروه تروریستی طالبان پذیرفته شده، القائات و یا تبلیغات دروغین آمریکا باشد؟ ضمن اینکه رفتار وحشیانه طالبان با مردم شریف افغانستان به قدری منزجر کننده و نفرت انگیز بود که در ابتدای روی کار آمدن تروریست های داعش، دست کم بخشی از رفتارهای آنها با طالبان مقایسه شد. این اظهارنظر وقتی جالب می شود که بدانیم احمد نادری، نماینده تهران در مجلس یازدهم”استاد مردم شناسی” دانشکده علوم اجتماعی تهران نیز است. کسی که علاوه بر وظیفه نمایندگی باید به گروهی از دانشجویان درس واقع نگری و تحلیل دقیق هم ارائه دهد. اما چگونه می توان باور کرد که طرفداران تفکر طالبان که این گروه تروریستی را اصیل و ریشه دار می خوانند، در دانشگاه تدریس کنند. زیرا در عقاید طالبان، دانشگاه و حتی مدرسه رفتن حرام است. هرچند در روزهای اخیر و به ویژه پس از ترور ناجوانمردانه شهید فخری زاده، سفارت ایران در قطر نیز میزبان هیأتی از طالبان بود و در شبکه های اجتماعی انتقادات زیادی نسبت به آن شکل گرفت؛ اما تعریف و تمجید از تروریست ها آنهم از سوی یک نماینده مجلس، ابهامات بیشتری در خصوص رویکرد سیاسی مقامات ایران در خصوص طالبان ایجاد کرده است. آنچه مسلم است انقلاب اسلامی مردم ایران با شعار حمایت از مظلومین در سراسر جهان به بار نشست. بنابراین هیچ تسامحی در این رابطه وجود ندارد. از فلسطین و یمن گرفته تا چچن و افغانستان، هر کجا صدای مظلومی بلند و حقی پایمال شد، باید نسبت به آن حساس بود. یکی از کشورهایی که همواره تحت ظلم و تحجر و ترور قرار داشته، افغانستان است. کشوری که صدها هزار مهاجر بی پناهش به کشور ما آمدند تا از یک زندگی حداقلی برخوردار باشند. لذا حمایت از گروهی چون طالبان که در سال های اخیر به دنبال مذاکره با آمریکا و رخنه در دولت افغانستان بوده و هنوز تفکرات حیوانی خود را کنار نگذاشته، فرقی با حمایت از تروریست های داعش توسط عربستان ندارد.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.