اسفندیار حسنی مقدم با بیان اینکه اجرای عملیات آبخیزداری در سالهای اخیر توانسته موجب کاهش فرسایش خاک شود، افزود: در صورت تامین اعتبار، برای ۱۰ سال آینده ۸۰ تا ۹۰ درصد عملیاتهای آبخیزداری در استان انجام میشود و چنانچه این امر تحقق یابد، یک میلیارد مترمکعب آب در سفرههای زیرزمینی ذخیره خواهد شد.
او تصریح کرد: حفظ و تقویت پوشش گیاهی، توسعه گیاهان دارویی، توسعه درختان میوه و توسعه جنگلهای اقتصادی به حفظ خاک به عنوان بستر حیات کمک شایانی خواهد کرد هر چند که، هر هکتار آبخیزداری از فرسایش ۹ تن خاک نیز جلوگیری میکند.
در ادامه مدیرکل منابع طبیعی استان لرستان اظهار کرد: از ۵ هزار و ۵۰۰ هکتار درختکاری مصوبشده برای استان، هزار و ۱۰۰ هکتار آن به زراعت چوب اختصاص یافته است که در صورت تامین نهال، بیش از میزان تعهد کشت خواهد شد.
شیرزاد نجفی با بیان اینکه ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار جنگلکاری اقتصادی و توسعه باغات در اراضی ملی شیبدار در استان اجرا میشود، افزود: ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار نیز عملیات غنیسازی و اصلاح احیای مراتع با اولویت کشت گیاهان دارویی در سطح استان انجام خواهد گرفت.
او به طرح یک هزار و ۵۰ هکتاری صیانت از جنگلهای زاگرس گریزی زد و اظهار کرد: ۹۰ هزار هکتار اصلاح و احیای مراتع با اولویت کشت گیاهان دارویی، ۳۵ هزار هکتار بیابان زدایی، ۳۰ هزار هکتار عملیات زراعت چوب و ۳۱ هزار هکتار جنگل کاری اقتصادی در دستور کار قرار دارد.