stat counter
تاریخ : چهارشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۳ Wednesday, 27 November , 2024
  • کد خبر : 206674
  • 25 آذر 1399 - 10:13
2

ابراز امیدواری سازمان ملل نسبت به موفقیت دور جدید مذاکرات لیبی

ابراز امیدواری سازمان ملل نسبت به موفقیت دور جدید مذاکرات لیبی

نماینده ویژه موقت دبیرکل سازمان ملل در امور لیبی در ابتدای نشست دو روزه ژنو نسبت به توافقی درباره اهدافی ملموس برای اصلاح اقتصاد لیبی ابراز امیدواری کرد.

قلم | qalamna.ir :

به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، استفانی ویلیامز، نماینده ویژه موقت دبیرکل طی بیانیه‌ای در نشست ژنو اظهار کرد: واقعا امیدوارم در دو روزه آینده در مورد اهداف ملموسی برای مسایل تغییر ارز، معضل چک و در کل بحران بانکی، یکپارچه‌سازی بودجه و نیز تعیین جدول زمانی مشخصی برای اقداماتی که باید جهت اجرای این تغییرات در پیش گرفته شوند، توافق شود.

ویلیامز در این نشست به شرکت‌کنندگان هشدار داد: زمان به نفع شما نیست، ما به اقدام سریع و با قاطعیت نیاز داریم، من روی شما حساب کردم که در دو روز آینده این گام‌های مهمی را بردارید.

در این نشست نمایندگان موسسه‌های دولتی لیبی از جمله دو شعبه بانک مرکزی لیبی که میان دو طر درگیر در این کشور تقسیم شده، وزارت دارایی، دیوان محاسبات، موسسه ملی نفت و نیز نمایندگان بانک جهانی حضور دارند. همچنین کشورهای مصر و آمریکا و اتحادیه اروپا ریاست کارگروه اقتصادی لیبی را به صورت مشترک دارند.

اواخر اکتبر گذشته یک توافق آتش‌بس میان طرف‌های درگیر در لیبی امضا شد و مذاکرات برای عبور ازسال‌های اقدامات خشن و خونبار و رسیدن به یک توافق صلح پایدار با نظارت سازمان ملل ادامه دارند.

ویلیامز در ادامه بیانیه خود گفت: نشست ژنو پس از برخی تحولات امیدوارکننده از جمله ازسرگیری تولید نفت در لیبی به شکل کامل و با تلاش گسترده موسسه ملی نفت این کشور برگزار می‌شود.

همچنین ویلیامز افزود: درآمدهایی که تاکنون موسسه ملی نفت به دست آورده با هدف پیشروی بیشتر به سوی یک ساختار اقتصادی پایدارتر حفظ می‌شوند.

طبق این بیانیه، اروپایی‌ها نیز بر لزوم ایجاد راهکاری ضامن استفاده عادلانه و شفاف از درآمدهای نفتی در این کشور که بیشترین ذخایر نفتی را در آفریقا دارد، تاکید کردند.

طبق بیانیه ویلیامز، لیبی علاوه بر مساله تقسیم درآمدهای نفتی با چالش‌های مهم دیگری از جمله متحد کردن موسسه‌های پولی این کشور مواجه است و این مساله مهمی برای تحقق اصلاحات اقتصادی مدنظر است.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.