stat counter
تاریخ : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024
  • کد خبر : 20671
  • 30 آذر 1394 - 1:38
3

مرگ ۷ نفر در مازندران بر اثر آنفلوآنزا

از میان افراد فوت شده به غیر از دو نفر که جوان بودند و بیماریهای زمینه ای نداشتند و احتمالا متاسفانه به موقع به بیمارستان ها نرسیده بودند بقیه دارای بیماریهای زمینه ای بودند.

قلم | qalamna.ir :

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران تعداد فوتی ها به علت H1N1 در استان را تاکنون هفت نفر اعلام کرد.

دکتر قاسم جان بابایی روز یکشنبه گفت: در مجموع حدود یک هزار نفر به دلیل آنفلوآنزا در بیمارستان های استان (مازندران ، بابل ، تامین اجتماعی ) بستری شدند.

وی افزود: از میان افراد فوت شده به غیر از دو نفر که جوان بودند و بیماریهای زمینه ای نداشتند و احتمالا متاسفانه به موقع به بیمارستان ها نرسیده بودند بقیه دارای بیماریهای زمینه ای بودند.

وی با بیان اینکه بیماری تحت کنترل است افزود : تعداد بیماران بستری در بیمارستان ها در طی روزهای گذشته کاهش یافته و در حال حاضر تعداد بیماران بستری در تمام بیمارستان های استان ۱۸۰ نفر می باشد.

وی با تاکید بر عمل به توصیه های بهداشتی بر جدا سازی بیماران از افراد سالم و رعایت اصول بهداشتی تاکید کرد و یاد آور شد: بیمارستان های مازندران آماده بستری کلیه بیماران است و دارو نیز به اندازه کافی موجود می باشد و مردم نگرانی در این خصوص نداشته باشند.

وی مهمترین توصیه پزشکی در درمان آنفلونزا را استراحت در منازل، حضور نیافتن در اماکن عمومی برای جلوگیری از گسترش این بیماری اعلام کرد.

وی استفاده از ماسک، شتسشوی منظم دست با آب و صابون از سوی بیماران، پوشاندن دهان و بینی را از مراقبت های عمومی برای کاهش تب این بیماری درجامعه و خانواده دانست.

این مسئول مدت بهبود این بیماری را در افراد مبتلا حدود پنج تا هفت روز اعلام کرد و از دانش آموزان مبتلا به آنفلوانزا نیز خواست که به دلیل هماهنگی با آموزش و پرورش در صورت ابتلای نگران مدرسه نباشند و تا ۲۴ ساعت بعد از فروکش کردن تب نیز از رفتن به مدرسه خودداری کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از افراد بالای ۶۵ سال به خصوص افرادی که سابقه بیماری نارسایی کلیوی، قلبی، تنفسی، دیابت کنترل نشده و یا تنگی نفس دارند خواست در صورت بروز این بیماری در کمترین زمان به پزشک معالج مراجعه کنند و تحت درمان قرار گیرند.

دکتر جان بابایی گفت: زنان باردار در دوران بارداری و ۴۰ روز پس از زایمان نیز در معرض خطر بیماری آنفلوانزا قرار دارند و در صورت امکان از حضور عیر ضرور در مکان های پرتراکن جمعیتی خودداری کنند و در صورت بروز اولین علائم بیماری به پزشک مراجعه کنند.

هشتگ:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.