احمد پارسا اظهار کرد: سکونتگاههای غیر رسمی بروجرد در قالب ۱۲ محله ساماندهی شده که حدود ۶ درصد مساحت شهر است و در این شهرستان بافت فرسوده و ناکارآمد میانی وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه در بروجرد دو محله دره غریب و اسلامآباد بهعنوان محله هدف در سکونتگاههای غیررسمی برای بازآفرینی شهری درنظر گرفته شده است، بیان کرد: در دره غریبسرای محله را دردست ساخت داریم که در حال حاضر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و دلیل طولانی شدن این پروژه تغییر کاربری بوده که انجام شده است.
وی اضافه کرد: همچنین یک سالن ورزشی چند منظوره در این محله احداث و هفتماه پیش به شهرداری تحویل داده شد.
رئیس اداره راه و شهرسازی بروجرد اضافه کرد: در سکونتگاههای غیر رسمی بروجرد در سه سال اخیر ۷۰ میلیون ریال اعتبار هزینه شده و ۳۰۰ تن قیر رایگان نیز به شهرداری برای آسفالت این محلات تحویل داده شده است.
پارسا افزود: این اعتبار برای اجرای طرحهای بهداشتی، احداث کانال آبهای سطحی محله، اجرای طرح فاضلاب، بهسازی و آسفالت در راستای طرح بازآفرینی شهری هزینه شده است.
وی ادامه داد: برای محله اسلامآباد و علیآباد شهرستان بروجرد نیز دو پروژه شامل احداث خانهمحله و فضای ورزشی روباز در دستور کار قرار گفته است.
رئیس اداره راه و شهرسازی بروجرد افزود: سکونت گاههای غیر رسمی آسیبی جدی برای جامعه هستند و با توجه به این که قشر عظیمی از جمعیت ۲۳۰ هزار نفری بروجرد در حاشیه شهر ساکن هستند باید با عزم و همت همگانی در این راستا وارد شد.
پارسا با اشاره به آسیبهای اجتماعی حاشیهنشینی، فقر فرهنگی و اجتماعی، ناهنجاریهای اجتماعی و خطراتی که کودکان در این محلات با آن مواجه هستند، افزود: عمدهترین علت حاشیهنشینی مهاجرت به شهر است که این موضوع باید بهصورت ریشه ای حل شود.
وی بر ارتقای سلامت و بهداشت درحاشیه شهر تأکید کرد و گفت: با توجه به اینکه دولت تکلیف بسیار مهمی در زمینه سلامت جامعه دارد بر این اساس انتظار میرود با عزم ملی و مدیریت جهادی در این عرصه وارد شد.
بروجرد با بیش از ۳۵۰ هزارتن جمعیت و بیش از یک هزار و ۶۰۶ کیلومتر مربع وسعت دومین شهرستان پرجمعیت لرستان است.