سید فخرالدین هاشمی با بیان اینکه این فضای آموزشی دارای زیربنای ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع میباشدافزود: باتوجه به اینکه تعداد قابل توجهی از جمعیت شهرستان میناب روستایی هستند، بیان داشت: بهره برداری از این فضای آموزشی شبانه روزی، امکان بهره مندی دانش آموزان روستاهای اطراف را فراهم میکند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان اظهارداشت: هم اکنون پروژه های آموزشی بسیار خوبی در مناطق شهری و روستایی میناب در حال اجرا میباشد اما همچنان با سرانههای استاندارد بسیار فاصله است.هاشمی یادآورشد: برای اینکه بخواهیم فضای آموزشی ایمن و استاندارد در میناب ایجاد کنیم در واقع باید همه ظرفیتهای منطقه ای و شهرستان پای کار باشد.
وی ادامه داد: سال گذشته با توجه به اینکه بارندگیهای زیادی اتفاق افتاد، در رابطه با مدارس تخریبی روزهای متعددی حتی تا نیمه های شب در مدارس بودیم و بعضی از فضاهای آموزشی را تخلیه کردیم که اتفاق خاصی رخ ندهد.
وی گفت: امیدواریم با استفاده از همه ظرفیتهای موجود و با همت خیرین بزرگوار بتوانیم هرچه زودتر بحث مدارس غیراستاندارد و کمبود فضاهای آموزشی در میناب را حل کنیم.
مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان گفت: مدارس غیراستاندارد میناب در سال ۹۶ بالای ۱۰۰فضای آموزشی بوده که تاکنون ۴۰ مدرسه مورد بازسازی و مقاوم سازی قرار گرفته است
انتهای پیام/